Anders Denken

Opticien-7 spiegel (6)

Welkom op paraDIGMA.nl

Anders Denken

Laat u inspireren door het Anders Denken Platform van paraDIGMA groep! Met de Anders Denken Podcast, het Anders Denken Magazine en het Anders Denken Symposium moedigen wij iedereen aan om met een nieuwe blik naar de wereld te kijken; een nieuwe paradigma. Lees, luister of kijk naar hoe onze diverse labels op hun eigen manier verandering aanbrengen in organisaties en medewerkers op een duurzame manier laten werken. Een mensgerichte en soms niet-orthodoxe aanpak die leidinggevenden en medewerkers ondersteunt bij de verandering naar een toekomstgerichte en succesvolle organisatie.

De Anders Denken Podcast

Laat u prikkelen door de Anders Denken Podcast. Iedere maand een nieuwe aflevering met toonaangevende gasten, actuele HR thema’s en vernieuwde inzichten. Specialisten uit ieder werkveld en uit vooraanstaande organisaties schijnen hun visie op digitalisering, binden en boeien, hybride werken, inclusie en diversiteit, wet- en regelgeving en mentale gezondheid.

Luister de afleveringen gemakkelijk via onze website of via Spotify.

Luister nu naar de Anders Denken Podcast

Het Anders Denken Symposium

Het meest unieke en inspirerende event van het jaar voor HR professionals, managers en directie! Het Anders Denken Symposium is sinds 2015 een jaarlijks succes! Diverse toonaangevende topsprekers delen hun eigenzinnige kijk op hedendaagse onderwerpen en geven waardevolle inzichten uit hun eigen werkveld.

Lees hier meer over het Anders Denken Symposium en houdt onze LinkedIn pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Meer weten over het Anders Denken Symposium

Het Anders Denken Magazine

Lees de bijzondere verhalen van onze labels en laat u inspireren door de visie van paraDIGMA groep. Kom meer te weten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van verzuim, preventie, vitaliteit en ontwikkeling en over wat onze labels voor uw organisatie kunnen betekenen. In het Anders Denken Magazine laten wij met verhalen uit de praktijk zien hoe wij onze visie toepassen en dat wij daad bij het woord voegen. Samen maken wij uw organisatie toekomstbestendig!

Bekijk hier het Anders Denken Magazine

ADPbanner

Anders Denken Podcast

De Anders Denken Podcast

AD2022_2000x700

Anders Denken Symposium

Laat u inspireren tijdens het Anders Denken Symposium!

Anders Denken Magazine - paraDIGMA groep

Anders Denken Magazine

Verhalen gebundeld in het Anders Denken Magazine