Nieuws

Personal trainer-7

Welkom op paraDIGMA.nl

Wat speelt er op het gebied van duurzame inzetbaarheid?

Bekijk hier onze nieuwste artikelen.

OffCourse_Logo_2021_L

Nieuws

paraDIGMA groep lanceert nieuw label OffCourse

Het gesprek blijven aangaan tussen leidinggevende en medewerker is belangrijker dan ooit. 80 procent van het arbeidsverzuim is namelijk niet medisch, maar heeft te maken met gedrag. Over gedrag kunnen leidinggevende en medewerker vroegtijdig met elka...
AD podcast logo liggend-01

Nieuws

Nu live: de Anders Denken Podcast met Renske van Beek

Beluister nu de allereerste 'Anders Denken Podcast' met paralymisch sportster Renske van Beek. 
Anders Denken 2021 programma

Nieuws

Het programma van het Anders Denken Symposium 2021

Het paraDIGMA groep Anders Denken Symposium 2021 komt steeds dichterbij. Nu alle sprekers bekend zijn gemaakt, kon het programma niet uitblijven.
Brandweer-15

Nieuws

"Ik wil bevlogen medewerkers! Maar hoe krijg ik die?"

Bevlogen medewerkers, iets wat iedere werkgever graag wilt. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers dit zijn en blijven?
Opticien-7 spiegel (6)

Nieuws

Hoe ziet jouw #carrièreshift eruit?

Werken bij de labels van paraDIGMA groep is meer dan alleen een baan: het is onderdeel van jouw persoonlijke geluk en welzijn. 
Autogarage-12 spiegel (4)

Nieuws

Grip op verzuim: een hoog of laag verzuim overkomt u niet

Veel of weinig verzuim is niet iets wat u overkomt als organisatie: u heeft er wel degelijk invloed op. Zo leidt een gezonde organisatiecultuur tot minder verzuim, een ongezonde cultuur tot meer verzuim. Wat kunt u doen aan verzuim?
Kantoor - manager-6 spiegel (3)

Nieuws

paraDIGMA groep zet stappen in medische diagnostiek

Psyon medische diagnostiek en advisering per september onderdeel van paraDIGMA groep
strand vakantie

Nieuws

Een stuwmeer aan vakantiedagen, hoe gaat u daar mee om?

Wat kunt u als werkgever nu doen met alle opgespaarde vakantiedagen? Het niet opnemen van de vrije dagen heeft niet alleen gevolgen voor de gezondheid van uw medewerkers maar ook voor de financiële gezondheid van uw organisatie. 
Maak kennis met ons nieuwe label PDG Health Services De invloed van persoonlijk leiderschap op de duurzame inzetbaarheid 9 weken deels betaald ouderschapsverlof De invloed van financiële stress op duurzame inzetbaarheid Is werken (on)gezond? Vandaag geleerd, morgen toegepast! Vitaliteit in optima forma! Dé arbodienst met een eigenzinnige en moderne kijk! Een nieuw digitaal jasje voor paraDIGMA groep! Hét vitaliteitslabel van paraDIGMA groep De arboverpleegkundige in de spotlight Coronavirus en kwetsbare groepen en zwangeren Werkgever, het werk is fysiek zwaar en uw personeelsbestand veroudert… Help! Mijn werkgeluk is uit balans! Goede voornemens gesneuveld? Gelukkig heeft u nog 335 dagen tegoed! De PSION-workshops en trainingen in de spotlight! Van geldzorgen naar zorgen voor geld! Voorbereid het nieuwe jaar in: dit verandert er in 2020 Samenwerking paraDIGMA Groep en BlijWerkt met steun van Mentha Capital Update coronavirus 24 juni: maatregelen worden versoepeld Update coronavirus 7 mei 2020 Update coronavirus 21 april 2020: dienstverlening paraDIGMA groep Update coronavirus 31 maart 2020: bestaande maatregelen verlengd t/m 28 april 2020 Update Coronavirus 16 maart: aanvullende maatregelen Update Coronavirus 13 maart: dienstverlening paraDIGMA groep Pesten op het werk: herken de signalen Kritische factoren bij re-integratie werknemer met psychische klachten Arbodienst Vincio onderdeel van paraDIGMA groep Vaststellingsovereenkomst: de 6 belangrijkste aspecten om op te nemen Column: Maken schulden iemand dommer? “Dokter, ik heb buikpijn (van de spanning)” Spreken of zwijgen over ziekte tijdens een sollicitatiegesprek? Re-integratietraject: wanneer is het geen haalbare kaart? Na de zomervakantie weer het maximale uit uzelf halen Concurrentiebeding in arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd motiveren! Het opstellen van een arbeidsovereenkomst: hanteer de checklist! Datum Anders Denken Symposium 2019 bekend! Nieuw onderdeel van de paraDIGMA groep: Inverzo Column Gary Damen: Werkgeluk; niet voor iedereen weggelegd