Nieuws

Personal trainer-7

Welkom op paraDIGMA.nl

Wat speelt er op het gebied van duurzame inzetbaarheid?

Bekijk hier onze nieuwste artikelen.

pexels-vidal-balielo-jr-1682497

Nieuws

9 weken deels betaald ouderschapsverlof

Ouders hebben in de eerste 8 levensjaar recht op 26 weken onbetaald ouderschapsverlof. Omdat niet iedere ouder dit kan veroorloven, komt daar nu verandering in. 
Autogarage-12 spiegel (3)

Nieuws

De invloed van financiële stress op duurzame inzetbaarheid

Stress over persoonlijke financiën heeft meer invloed op de inzetbaarheid van uw medewerker dan u in eerste instantie misschien zou denken.
Opticien-7 spiegel (2)

Nieuws

Is werken (on)gezond?

De laatste jaren is burn-out en overspannenheid een groeiend probleem waar in de media meer en meer over wordt gesproken. Het verzuim door (werk)stress gerelateerde klachten neemt ook toe. Is werken dan ongezond?
Kantoor - manager-13

Nieuws

Vandaag geleerd, morgen toegepast!

Op woensdag 24 februari 2021 verscheen de ‘Analyse Ontwikkeling’ bijlage van het Financieel Dagblad. Hierbij geeft NiDi Bedrijfsopleidingen de lezer een inkijkje in de wereld van de RADI®.
Bouwplaats-13

Nieuws

Vitaliteit in optima forma!

Op 10 december 2020 verscheen in de 'Analyse Gezondheid' bijlage van het Financieel Dagblad een artikel met de visie van de CEO en oprichter van paraDIGMA groep Rudo Vissers op gezonde en vitale organisaties.
Argo Advies t2-10

Nieuws

Dé arbodienst met een eigenzinnige en moderne kijk!

De Arbodienst is nu offcieel onderdeel van de paraDIGMA-familie. En daar zijn we trots op! De Arbodienst is ontstaan uit een samenwerking tussen Argo Advies (onderdeel van paraDIGMA groep), BlijWerkt en de Arbodienst. 
Personal trainer-4

Nieuws

Een nieuw digitaal jasje voor paraDIGMA groep!

De website van paraDIGMA groep is in een nieuw digitaal jasje gestoken! In de afgelopen periode is er hard gewerkt om een frisse, toegankelijke én website te ontwikkelen. Niet alleen om u meer te kunnen vertellen over onze dienstverlen...
Banner_getFIT_groen2

Nieuws

Hét vitaliteitslabel van paraDIGMA groep

Sinds 1 september 2020 is paraDIGMA groep een nieuw label rijker: getFIT! getFIT helpt leidinggevenden en medewerkers in organisaties vitaal te zijn én te blijven; zowel fysiek als mentaal. Waarom? Omdat fitte en vitale medewerkers veel min...
Een nieuw digitaal jasje voor paraDIGMA groep! Hét vitaliteitslabel van paraDIGMA groep De arboverpleegkundige in de spotlight Coronavirus en kwetsbare groepen en zwangeren Werkgever, het werk is fysiek zwaar en uw personeelsbestand veroudert… Help! Mijn werkgeluk is uit balans! Goede voornemens gesneuveld? Gelukkig heeft u nog 335 dagen tegoed! De PSION-workshops en trainingen in de spotlight! Van geldzorgen naar zorgen voor geld! Voorbereid het nieuwe jaar in: dit verandert er in 2020 Samenwerking paraDIGMA Groep en BlijWerkt met steun van Mentha Capital Update coronavirus 24 juni: maatregelen worden versoepeld Update coronavirus 7 mei 2020 Update coronavirus 21 april 2020: dienstverlening paraDIGMA groep Update coronavirus 31 maart 2020: bestaande maatregelen verlengd t/m 28 april 2020 Update Coronavirus 16 maart: aanvullende maatregelen Update Coronavirus 13 maart: dienstverlening paraDIGMA groep Pesten op het werk: herken de signalen Kritische factoren bij re-integratie werknemer met psychische klachten Arbodienst Vincio onderdeel van paraDIGMA groep Vaststellingsovereenkomst: de 6 belangrijkste aspecten om op te nemen Column: Maken schulden iemand dommer? “Dokter, ik heb buikpijn (van de spanning)” Spreken of zwijgen over ziekte tijdens een sollicitatiegesprek? Re-integratietraject: wanneer is het geen haalbare kaart? Na de zomervakantie weer het maximale uit uzelf halen Concurrentiebeding in arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd motiveren! Het opstellen van een arbeidsovereenkomst: hanteer de checklist! Datum Anders Denken Symposium 2019 bekend! Nieuw onderdeel van de paraDIGMA groep: Inverzo Column Gary Damen: Werkgeluk; niet voor iedereen weggelegd