Labels

Missie

Het creëren van bewustwording om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven en daarmee dus de noodzaak tot verandering. In onze overtuiging is verandering de enige constante om rekening mee te houden voor de toekomst. Deze gedachte brengen we tot uiting in al onze diensten voor uw organisatie en de mensen die daarin werken.


 
 

Anders kijken, andere inzichten.
Dat is de manier waarop wij werken.

ONZE LABELS

Argo Advies

Beter in verzuim- en vitaliteitsbeleid. Onze gecertificeerde arbodienst met een eigenzinnige kijk en manier van werken leidt tot vooruitstrevend en zeer effectief verzuim- en gezondheidsbeleid in organisaties. Argo Advies is de uitvinder van het de-medicaliserend verzuimbeleid. Maak kennis met ons!


Argo Advies Diensten

Arbodienstverlening; verzuimbegeleiding - RI&E - PAGO & PMO - Werkplekonderzoeken - Trainingen (leiderschap, communicatie, verzuim etc.) - Keuringen - Arbeidsdeskundig onderzoeken - WGA Casemanagement - BeZaVa Casemanagement - Lifestyle en vitaliteit programma’s - Zorgcoachtrajecten - Advisering ERD


www.argoadvies.nl

PSION

Lekker in je vel, beter in je werk. De psychologen van PSION geloven in de individuele, menselijke benadering; psychologie zoals die hoort te zijn, geen protocollen, want elk mens is anders. Voeten op de grond. Een aanpak die werkt.


PSION Diensten

Psychische interventies - EMDR - Trainingen/workshops - Coaching


www.psion.nl

Optios

De consultants van Optios begeleiden medewerkers bij outplacement en tweede spoor re-integratie. Optios kenmerkt zich door een persoonlijke, betrokken en mensgerichte aanpak. Door de medewerker centraal te stellen en positief te coachen ontstaat er weer vertrouwen in een werkbare en werkzame toekomst! Optios, de juiste keuze.


Optios Diensten

Overname dienstverband - Spoor 2 en 3 - Haalbaarheidsonderzoek - Outplacement en jobcoaching


www.optios.nl

DURESCOM

De doortastende consultants van Durescom zijn in heel Nederland actief op het gebied van alles omtrent in-, door-, en uitstroom van personeel. P&O op operationeel, tactisch en strategisch niveau op het brede palet van de HR cyclus, binnen elke sector of branche.


Durescom Diensten

P&O abonnementen voor het MKB - (tijdelijke) detachering P&O ’er - Advisering rondom duurzame inzetbaarheidsvraagstukken - Ondersteuning bij strategisch beleid, werving en selectie - Beoordelingssystematiek etc..


www.durescom.nl

NIDI Bedrijfsopleidingen

NIDI Bedrijfsopleidingen is een zelfstandig opererend opleidingsinstituut op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid. NIDI opleidingen worden gekenmerkt door hun praktische focus. Vandaag geleerd morgen toepasbaar! NIDI introduceerde in 2016 de leercurve Duurzame Inzetbaarheid welke voorziet in opleidingen op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid op ieder gewenst startniveau.


NIDI opleidingen

Bedrijfsopleiding Duurzame Inzetbaarheid voor HR Professionals - Register Adviseur Duurzame Inzetbaarheid - In-company opleidingstrajecten (maatwerk) - Diverse trainingen en masterclasses


www.nidibedrijfsopleidingen.nl

Resolu

Nieuw onder onze labels is Resolu! Resolu helpt organisaties bij hun vraagstukken rondom Ziektewet en WGA begeleiding. Tevens organiseert Resolu trainingen en consultancy met betrekking tot deze onderwerpen.


Resolu diensten

Ziektewet begeleiding - WGA Begeleiding - Bezwaar & Beroep


www.resolu.nl

HBM Professional

Gelukkigere medewerkers maken organisaties succesvoller. Wij introduceren een vernieuwende managementfilosofie die u daarbij gaat helpen; Human Being Management. De mens als waarde en niet als hulpbron. Van HRM naar HBM dus. We bieden niet alleen een filosofie, maar daadwerkelijk ook de tools die u kunt inzetten. Wetenschappelijk onderbouwd, praktisch en bewezen effectief.


HBM Professional diensten

Ontwikkeltrajecten, HBM Individueel, HBM Team, ACT Meting


www.hbmprofessional.nl

Inverzo

Is er twijfel of het eigen werk nog wel past bij uw werknemer? Dan biedt Inverzo uitkomst. Onze arbeidsdeskundigen geven u en uw werknemer een objectief advies over de mogelijkheden in arbeid. Dat is soms confronterend, maar leidt altijd tot inzicht en concrete adviezen in de te nemen vervolgstappen. De arbeidsdeskundigen van Inverzo kijken met een andere bril naar werk en inzetbaarheid: we kleuren binnen de lijntjes, maar denken daarbuiten.


Inverzo diensten

Arbeidsdeskundig onderzoek, (preventief) arbeidsdeskundig onderzoek, Loonwaarde advies, Sociaal medisch advies


www.inverzo.nl