Consultant duurzame inzetbaarheid

Bouwplaats-13

Welkom op paraDIGMA.nl

Kom werken bij paraDIGMA groep

Consultant duurzame inzetbaarheid bij paraDIGMA groep

Wil jij werkend Nederland duurzaam inzetbaar maken en houden? Word dan consultant duurzame inzetbaarheid bij paraDIGMA groep. Wij zijn een overkoepelende organisatie met kennis en expertise op alle deelgebieden van duurzame inzetbaarheid. Wij ondersteunen organisaties over heel Nederland met het verlagen en laag houden van verzuim, preventie, verhogen van de vitaliteit en verbeteren van de persoonlijke ontwikkeling. Alle dochterondernemingen hebben een eigen expertise om uw organisatie zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. Daardoor draagt iedereen die bij paraDIGMA groep werkt, bij aan de duurzame inzetbaarheid van organisaties

Alle labels van paraDIGMA groep 

Met de verschillende dochterorganisaties van paraDIGMA groep, oftewel labels, dragen wij bij aan het verhogen van de duurzame inzetbaarheid. Dit doen we niet alleen door bijvoorbeeld verzuim in organisaties aan te pakken, maar ook door het creëren van een gezonde organisatiecultuur en het introduceren van persoonlijk leiderschap. Ieder label van paradigma groep heeft haar eigen consultant duurzame inzetbaarheid. Bij De Arbodienst zijn dit de Adviseurs Arbeid en Gezondheid, bij PSION zijn dit de psychologen en bij Optios zijn dit de loopbaan- en re-integratie consultants. Ieder van hen draagt op een eigen manier bij aan het aan het werk houden van medewerkers en aan het voorkomen van uitval. Dit kan door een vraagbaak of Klaagmuur te zijn, of door management trainingen te geven voor beter leiderschap, maar ook door passender werk te zoeken wanneer er geen match is tussen het huidige werk en de medewerker. 

Meer informatie

Bent u op zoek naar meer informatie over de diverse consultant duurzame inzetbaarheid, informatie over paraDIGMA groep of over onze labels? Bekijk dan snel onze website voor meer informatie. Wil jij Nederland duurzaam inzetbaar maken? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer! Wij staan ook voor je klaar wanneer je een vraag hebt over een vacature of een dagje wilt meelopen.