Cursus duurzame inzetbaarheid

paradigma-argo-28

Welkom op paraDIGMA.nl

Cursus duurzame inzetbaarheid

Cursus duurzame inzetbaarheid

Zoekt u naar een cursus duurzame inzetbaarheid? Wij, van paraDIGMA groep, kunnen het u zeker bieden! Wij zijn een innovatieve groep van samenwerkende bedrijven, die elk over een andere expertise van het onderwerp duurzame inzetbaarheid beschikt. Of het nou gaat om oplossingen voor verzuim, vitaliteitsbeleid, strategisch personeelsbeleid tot re-integratievraagstukken, psychische of fysieke begeleiding óf persoonlijke ontwikkeling; wij denken graag met u mee!

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Twijfel niet en neem gerust even contact op met een van onze medewerkers.

Cursus duurzame inzetbaarheid | paraDIGMA groep helpt u verder!

Maar wat is duurzame inzetbaarheid nou precies? Duurzame inzetbaarheid is een beleidsvoering, waarbij er zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met de specifieke omstandigheden en wensen van medewerkers in de verschillende fasen van hun leven en loopbaan. Er zijn meerdere voordelen voor werkgevers om deze beleidsvoering toe te passen. Enkele voorbeelden hiervan zijn lagere verzuimkosten, een hogere arbeidsproductiviteit van uw medewerkers, een langer behoud van de kennis en expertise van oudere medewerkers en nog meer.

paraDIGMA groep bestaat uit meerdere labels, waardoor zij uw organisatie op alle vlakken van duurzame inzetbaarheid kan helpen. Hierbij gaan wij niet op zoek naar een tijdelijke oplossing, maar zorgen wij ervoor dat de nieuwe (positieve) situatie toekomstbestendig is. Daarnaast steekt ook elke organisatie (en medewerker) anders in elkaar. Wij hanteren daarom gerichte maatwerk; zo creëren wij een oplossing die volledig past bij uw situatie.

Meer informatie over paraDIGMA groep?

Hopelijk hebben wij u meer duidelijkheid kunnen geven en heeft u een cursus duurzame inzetbaarheid niet meer nodig. Heeft u verder nog vragen en/of opmerking óf wilt u meer informatie over onze dienstverlening in het algemeen? Wij staan graag voor u klaar! Neem gerust even contact met ons op.

Neem contact op!