Duurzaam inzetbaarheidsbeleid

paradigma-argo-28

Welkom op paraDIGMA.nl

Duurzaam inzetbaarheidsbeleid

Duurzaam inzetbaarheidsbeleid

Bent u op zoek naar een duurzaam inzetbaarheidsbeleid? paraDIGMA groep helpt u graag verder! Wij zijn een overkoepelende organisatie van een groep van samenwerkende labels en zetten ons in voor oplossingen op alle deelgebieden van het onderwerp ‘’duurzame inzetbaarheid’’. Of u nou een oplossing voor een hoog verzuim, vitaliteitsbeleid of strategisch personeelsbeleid tot re-integratievraagstukken, psychische- of fysieke begeleiding óf persoonlijke ontwikkeling zoekt; wij helpen u graag verder. Door een oplossing op maat te maken zorgen wij voor meer werkplezier en bevlogenheid, minder verzuim en een hogere duurzame arbeidsproductiviteit.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Wacht dan niet en neem direct contact met ons op.

Duurzaam inzetbaarheidsbeleid | paraDIGMA groep staat voor u klaar!

Wie zich lekker voelt, gaat met plezier naar zijn werk. En wie plezier heeft in zijn werk, voelt zich lekker. Daar zijn wij van Paradigma Groep op gespitst: de vitaliteit van de mens in organisaties staat bij ons bovenaan. En als een medewerker even niet meer ‘de oude is’, dan gaan we op zoek naar een passende oplossing voor zowel de medewerker als voor de organisatie. Wij zetten daarom in op persoonlijke leiderschap en een gezonde bedrijfscultuur. Door organisaties en medewerkers te adviseren en te prikkelen houden wij hen een spiegel voor en stimuleren wij organisaties en medewerkers om naar zichzelf te kijken, te reflecteren en stappen te zetten.

Verandering wordt niet door ons opgelegd, maar komt van binnenuit. De verantwoordelijkheid voor een sterke en goede bedrijfscultuur ligt daarom bij onze opdrachtgevers zelf. Zo bieden wij niet alleen een oplossing voor het heden, maar bouwen wij ook aan een gezonde bedrijfscultuur voor de toekomst.

Kom in contact met paraDIGMA groep!

Heeft u nog vragen over de toepassing van een duurzaam inzetbaarheidsbeleid? Of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Twijfel niet en neem gerust even contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Neem contact op!