Duurzame inzetbaarheid basisonderwijs

paradigma-argo-28

Welkom op paraDIGMA.nl

Duurzame inzetbaarheid basisonderwijs

Duurzame inzetbaarheid basisonderwijs

Bent u op zoek naar meer informatie over een duurzame inzetbaarheid basisonderwijs? Dan bent u bij paraDIGMA groep zeker aan het juiste adres! Duurzame inzetbaarheid betekent dat medewerkers doorlopend in hun arbeidsleven over daadwerkelijk realiseerbare mogelijkheden (alsmede over de voorwaarden) beschikken om in zowel huidig als toekomstig werk goed te kunnen functioneren. Hierbij zijn twee factoren cruciaal, namelijk de gezondheid en welzijn van een medewerker. Wij begrijpen dat het ook bij een bedrijf om mensen gaat en dat is terug te zien in onze werkwijze.

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van duurzame inzetbaarheid? Wacht dan niet en neem direct contact met ons op.

Duurzame inzetbaarheid basisonderwijs | paraDIGMA groep staat voor u klaar!

Het grote tekort aan leerkrachten vormt een belangrijk maatschappelijk probleem voor Nederland. Een hoog werkplezier, een laag verzuim en het niet-hebben van psychische of fysieke klachten zijn daarom onze hoge verwachtingen van de huidige leerkrachten. Maar onze visie en overtuiging zal niet veranderen; het blijft mensenwerk. Wij begrijpen dat scholen en medewerkers onderling van elkaar verschillen en hanteren daarom gerichte maatwerk. Op deze manier creëren wij een oplossing die volledig past bij uw situatie.

paraDIGMA groep is een trendsettende en innovatieve groep van samenwerkende labels, die ieder hun eigen expertise hebben op een van de deelgebieden van duurzame inzetbaarheid. Onze doelstelling is om uw organisatie toekomstbestendig te maken door problemen in de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van uw medewerkers aan te pakken.

Meer informatie over paraDIGMA groep?

Heeft u nog vragen over een duurzame inzetbaarheid basisonderwijs of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u verder te helpen!

Neem contact op!