Duurzame inzetbaarheid onderwijs

paradigma-argo-28

Welkom op paraDIGMA.nl

Duurzame inzetbaarheid onderwijs

Duurzame inzetbaarheid onderwijs

Duurzame inzetbaarheid is erg belangrijk voor uw organisatie en uw personeel. Ook speelt duurzame inzetbaarheid in het onderwijs een grote rol. paraDIGMA groep helpt u school of scholengemeenschap graag om het welzijn van de mensen en de organisatie (weer) op peil te krijgen! Wij snappen namelijk als geen ander dat dit de belangrijkste drijfveer is voor een goed lopende organisatie.

Benieuwd naar hoe wij dit doen? Neem gerust contact met ons op en we leggen dit aan u uit.

Duurzame inzetbaarheid onderwijs | paraDIGMA groep staat voor u klaar

Of het nu gaat om een oplossing voor verzuim, vitaliteitsbeleid, strategisch personeelsbeleid of andere zaken, alles draait om mensen. Daarom is onze aanpak erg persoonlijk en voor iedereen op zijn of haar eigen manier fijn. Wij snappen ook heel goed dat u in dit soort situaties vanuit 2 oogpunten kijkt; het oogpunt van de organisatie en het oogpunt van uw mensen. Om die reden benaderen wij deze uitdagingen vanuit één perspectief. Wij noemen dat mensenwerk! De organisatie en uw mensen zijn namelijk nauw met elkaar verbonden.

paraDIGMA groep is uw businesspartner op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid, ook in het onderwijs. Wij doen alles vanuit een integrale benadering. Samen met u maken wij werk van gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van uw medewerkers. Dit zal als resultaat meer werkplezier, minder verzuim en hogere duurzame arbeidsproductiviteit met zich meebrengen! Dit geldt voor nu, maar ook voor de toekomst.

Wij helpen u verder!

Heeft u nog vragen over hoe wij u kunnen helpen bij duurzame inzetbaarheid in het onderwijs? Of wilt u meer informatie over onze werkwijze of organisatie? Uiteraard staan wij klaar om u alle informatie te geven. Neem contact met ons op via het formulier op de website, per mail of telefonisch. Tot ziens bij paraDIGMA groep!

Neem contact op!