Plan van aanpak duurzame inzetbaarheid

Brandweer-21

Welkom op paraDIGMA.nl

Verhoog de duurzame inzetbaarheid in uw organisatie

Plan van aanpak duurzame inzetbaarheid maken

Wilt u werk maken van duurzame inzetbaarheid en dit in uw organisatie verhogen? Maak dan een plan van aanpak Duurzame Inzetbaarheid! Hierin staan alle stappen die u en uw organisatie kan ondernemen om de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers te verhogen. 

Plan van aanpak | duurzame inzetbaarheid verhogen 

paraDIGMA groep is de expert als het gaat om het verhogen van de duurzame inzetbaarheid van personeel. Hiervoor gebruiken wij kennis en expertise op verschillende deelgebieden. Zo ondersteunen wij niet alleen organisaties bij het verlagen of laag houden van het verzuim, wij zetten ook in op het verbeteren van de positieve organisatiecultuur en het verhogen van het persoonlijk leiderschap. 

Met een Adviseur Arbeid en Gezondheid van De Arbodienst kunt u een plan van aanpak duurzame inzetbaarheid maken: welke doelen wilt u bereiken, over welke tijdsperiode en welke middelen kunnen we hiervoor inzetten. Het kan namelijk zijn dat verzuimende medewerkers veelal kampen met psychische klachten. Dan kan het een mogelijkheid zijn om PSION in te zetten. Zij gaan niet alleen aan de slag om deze klachten te verhelpen, zij training ook leidinggevende om de klachten eerder te signaleren om uitval te voorkomen. 

Er kunnen ook andere dochterorganisaties, of labels, worden ingezet voor het gehele verzuimproces. Dit is niet alleen om een medewerker weer aan de slag te laten gaan met een functie die past bij de wensen, ervaringen en belastbaarheid, maar ook het goed afronden van het verzuimdossier indien een medewerker niet meer in staat in om terug te keren naar de werkvloer. Een voorbeeld van een label hiervoor is Resolu. Naast een goede afronding van het dossier, gaan zij voor een win- win situatie voor(ex-) medewerker en werkgever. 

Meer informatie

Bent u benieuwd hoe u een plan van aanpak duurzame inzetbaarheid kan opstellen of wilt u ondersteuning bij het behalen van de doelstellingen? Neem dan contact op met paraDIGMA groep voor een vrijblijvend gesprek of offerte.