Wat betekent duurzame inzetbaarheid

paradigma-argo-28

Welkom op paraDIGMA.nl

Wat betekent duurzame inzetbaarheid

Wat betekent duurzame inzetbaarheid

U heeft er al weleens iets over gehoord, maar u kunt toch geen antwoord vinden op die ene vraag: wat betekent duurzame inzetbaarheid? Wij, van paraDIGMA groep, hebben het antwoord voor u! Duurzame inzetbaarheid betekent dat medewerkers doorlopend in hun arbeidsleven over daadwerkelijk realiseerbare mogelijkheden (alsmede over de voorwaarden) beschikken om in zowel huidig als toekomstig werk goed te kunnen functioneren. Hierbij zijn twee factoren cruciaal, namelijk de gezondheid en het welzijn van een medewerker. Wij begrijpen dat het ook bij een bedrijf om mensen gaat en dat kunt u terugzien in onze werkwijze.

Wilt u meer informatie over onze organisatiestructuur? Twijfel dan niet en neem gerust even contact met een van onze medewerkers op.

Wat betekent duurzame inzetbaarheid? | paraDIGMA groep heeft het antwoord!

Vaak zijn de oorzaken van problemen binnen de werkomgeving te koppelen aan een specifieke factor. Toch spreken we ook mensen die in de kern niet ziek zijn, maar zich letterlijk ziek voelen en die het niet kunnen opbrengen om ’s ochtends uit bed te komen. De oorzaak hiervoor bestaat vaak uit een combinatie van twee zaken: persoonlijk leiderschap en de bedrijfscultuur. En daar hebben wij ons in gespecialiseerd!

Onze aanpak wordt omschreven als mensgericht, medicaliserend, vakbekwaam, gedreven, flexibel en resultaatgericht. Onze diensten zijn altijd op maat gemaakt en uiterst flexibel. Dit doen wij omdat wij begrijpen dat geen enkele organisatie of persoon hetzelfde is en daarnaast ook de markt voortdurend zal blijven veranderen. Flexibiliteit is dus essentieel om het proces te laten slagen.

Neem contact met ons op!

Heeft u, naast ‘’wat betekent duurzame inzetbaarheid?’’, nog andere vragen voor ons? Of wilt u een afspraak met ons maken om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken? Wacht niet en neem gelijk contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Neem contact op!