Anders Denken Symposium 2021 Aftermovie

Anders Denken Symposium 2021 - after

Welkom op paraDIGMA.nl

Terugblik op het Anders Denken Symposium 2021

Het paraDIGMA groep Anders Denken Symposium 2021 was wederom een succes!

September 2021 stond dit jaar in het teken van het Anders Denken Symposium met het thema ‘Anders Kijken’. Vier uiteenlopende en inspirerende sprekers deelden vanuit hun expertise hoe zij anders naar hun vakgebied en de wereld kijken. En dit jaar ook voor de kijker anders dan anders, namelijk volledig online en te bekijken wanneer het u uitkwam.

paraDIGMA groep oprichter en CEO Rudo Vissers vertelt ons waarom een loonsanctie juist iets om te vieren was; schrijfster Francien Regelink weet met haar ADHD hoe zij haar kwaliteiten goed kan benutten en kijkt niet naar beperkingen maar naar de mogelijkheden! Filosoof en psychiater Damiaan Denys gaf ons een verhelderend inzicht over alle mogelijke vormen van psychische ‘problemen’ en liet ons zien waarom een ziekte een metafoor is geworden, en tot slot hoogleraar en professor Maarten van Rossem over wat Anders Denken hem heeft gebracht in het leven. Tijdens de panelsessie met Maarten van Rossem, Damiaan Denys en Rudo Vissers werd volop gestemd en gereageerd door het (thuis)publiek.

Al met al een inspirerende maand om (anders) op terug te kijken! Wilt u een beetje sfeer proeven of gewoon nog even kort genieten van de presentaties? Bekijk dan onze aftermovie en laat een reactie achter op LinkedIn met #Andersdenkensymposium.

Tot volgend jaar!

 

Het laatste nieuws