Hoe ziet jouw #carrièreshift eruit?

Opticien-7 spiegel (6)

Welkom op paraDIGMA.nl

Hoe ziet jouw #carrièreshift eruit?

Iedereen die bij paraDIGMA groep werkt, heeft deze keuze heel bewust gemaakt. Je kiest namelijk niet alleen voor een nieuwe baan, je kiest ook voor een nieuwe werkgever. In een eerdere blog hebben we hier al aandacht aan besteed: wij doen dingen anders. En dat doen we heel bewust. Voor ons is dat vanzelfsprekend. Werken bij een van de labels van paraDIGMA groep is meer dan alleen een baan: het is onderdeel van jouw persoonlijke geluk en welzijn.

Vertrouwen als basis

Of je je nu oriënteert op een carrière als psycholoog bij PSION, IT’er bij Humaris of Bedrijfsarts bij De Arbodienst, naast werkinhoudelijke vragen, ben je ongetwijfeld ook benieuwd bij wat voor organisatie je terechtkomt. Waarom zou je een baan waar je het naar je zin hebt, opzeggen en kiezen voor een toekomst bij paraDIGMA groep? Laten we beginnen bij dat alles binnen onze organisatie gebouwd is op het fundament van wederzijds vertrouwen. Je hoeft bij ons dus geen administratie bij te houden van hoe jij jouw dag indeelt. Tijdschrijven? Wij gaan ervan uit dat jij zelf de regie neemt over het indelen van jouw dag. En bijkomend voordeel: je hoeft dus ook geen tijd te besteden aan het bijhouden van je werkzaamheden. Tijd die jij weer kunt inzetten voor wat je leuk vindt: mensen helpen.

Kennismaken?

Juist om deze reden willen wij met iedereen die zich kan vinden in onze filosofie leren kennen. En tijdens deze kennismaking gaat het zéker niet alleen over welke vacature bij jou past. Het gaat in eerste instantie om wie jij bent. Een goed gesprek vormt de basis voor jouw verdere pad binnen paraDIGMA groep. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op! Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Het laatste nieuws