Kom werken bij Humaris

Bouwplaats-18

Welkom op paraDIGMA.nl

Kom werken bij Humaris

“De kracht van het Support Team: iedereen hoort erbij!”

Henni werkte jarenlang als ambtenaar en was toe aan een nieuwe uitdaging in een kleinere organisatie. Tijdens haar zoektocht sprak Humaris haar direct aan, ze twijfelde geen seconde om te solliciteren.

Henni: “Ik vind het fijn om klantcontact te hebben en dat te combineren met mijn ICT kennis. Toen ik de vacature zag op de website van Humaris heb ik direct gesolliciteerd. Vlak erna werd ik uitgenodigd voor een gesprek en vervolgens werd ik aangenomen als Support Medewerker!”.

Wat maakt het werk voor jou uitdagend?

Henni: “Geen dag is hetzelfde! Het klinkt cliché, maar het is nooit saai en er is altijd wel wat te doen. Het is een uitdaging om diverse vraagstukken en issues van klanten en collega’s op te lossen. Dat vind ik het leuke eraan. Je bent bezig om puzzels op te lossen en uit te pluizen, en de kunst is om je klant of collega een passende oplossing te bieden waarmee zij tevreden zijn! Daarnaast ben ik begonnen als Support Medewerker en ben ik sinds een jaar coördinator van de afdeling. Uitdaging is er voor mij dus genoeg!

Als coördinator van de afdeling Support zorgt Henni ervoor dat er voldoende bezetting is, verdeelt zij de werkzaamheden onder het team en houdt de prioriteiten in de gaten. Henni is dan ook het aanspreekpunt voor klantmanagers en teamleiders. Het Support Team bestaat nu inmiddels uit vier medewerkers.

Elke dag een nieuwe uitdaging  

Henni: “Iedere dag brengt weer wat nieuws. De ene dag behandelen we alle ingeschoten tickets van klanten, de andere dag hebben we een grote uitzoekklus of zijn we druk met het oplossen van een systeemstoring. Wij werken dan ook veel samen met de afdeling Applicatiebeheer en gelukkig is deze samenwerking erg fijn!

“Iedereen hoort erbij!”

Henni: “We hebben een erg divers team en dat maakt het juist zo leuk. Allen hebben we als prioriteit om onze klanten en collega’s te bedienen. De chemie van het team is fantastisch. Iedereen werkt hard, maar tijd voor een dolletje en een kop koffie is er ook zeker. We vullen elkaar aan waar nodig en de kracht van ons team zit hem in de open en eerlijke verstandshouding. Stomme vragen stellen bestaat bij ons niet en alles kan besproken worden. Er is wederzijds respect en iedereen hoort erbij!

Werken bij Humaris

Henni en haar team zijn op zoek naar goede versterking! Heb jij ICT kennis en zie jij jezelf al helemaal zitten bij Humaris? Dan kunnen zij niet wachten om jou te ontmoeten! Solliciteer via recruitment@paradigma.nl en laat weten waarom jij onderdeel wilt zijn van het Support Team.

Het laatste nieuws