Maak kennis met getFIT

Banner_getFIT_groen2

Welkom op paraDIGMA.nl

getFIT

Hét vitaliteitslabel van paraDIGMA groep

Sinds 1 september 2020 is paraDIGMA groep een nieuw label rijker: getFIT! getFIT helpt leidinggevenden en medewerkers in organisaties vitaal te zijn én te blijven; zowel fysiek als mentaal. Waarom? Omdat fitte en vitale medewerkers veel minder vaak verzuimen dan niet fitte en vitale medewerkers. Zo simpel is het…

Thema’s als gezondheid en vitaliteit worden steeds belangrijker voor organisaties. Als werkgever wilt u immers dat uw medewerkers zo lang mogelijk aan het werk blijven. Om u en uw medewerkers nog beter te kunnen ondersteunen op het gebied van vitaliteit en preventie, wordt dit thema nu losgekoppeld van onze arbodienstverlener Argo Advies en geborgd in een eigen label!

Ben fit, blijf fit of word fit!

getFIT is ervan overtuigd dat anders kijken naar het thema vitaliteit organisaties écht verder brengt. getFIT is dan ook geen fitnessschool. Wat de vitaliteitscoaches wél doen is medewerkers helpen om fit aan het werk te gaan en te blijven. Daarmee werken we aan het voorkomen van verzuim in organisaties. getFIT biedt medewerkers handvatten om om te kunnen gaan met wat er in een mensenleven gebeurt, zowel fysiek als mentaal. Dat doen zij aan de hand van drie stevige overtuigingen.

  1. Werken aan vitaliteit doe je een leven lang!
  2. Ieder is verantwoordelijk over zijn of haar eigen vitaliteit
  3. De bedrijfscultuur in organisaties is bepalend voor de vitaliteit van medewerkers.

Meer informatie?

Klaar om écht werk te maken van vitaliteit van medewerkers? Get Ready! Ga naar www.getfit.nl.

getfit-200x100
Ons label getFIT
De opstap naar vitaliteit

Deze dienst wordt uitgevoerd door het label getFIT. getFIT helpt bedrijven vitaal te zijn en te blijven en ziet vitaliteit ook als preventie voor verzuim. Meer informatie leest u p de website van getFIT.

Het laatste nieuws