Maak kennis met OffCourse

Offcourse - coaching

Welkom op paraDIGMA.nl

Goed leiderschap voorkomt verzuim

paraDIGMA groep lanceert nieuw label OffCourse

Het gesprek blijven aangaan tussen leidinggevende en medewerker is belangrijker dan ooit: 80 procent van het arbeidsverzuim is namelijk niet medisch, maar heeft te maken met gedrag. Over gedrag kunnen leidinggevende en medewerker vroegtijdig met elkaar in gesprek gaan zodat verzuim in de toekomst wordt beperkt. Om organisaties hierbij ondersteuning te bieden, lanceert paraDIGMA groep het nieuwe label voor training en ontwikkeling: OffCourse.

Training en ontwikkeling

OffCourse ondersteunt organisaties bij het trainen en ontwikkelen van leidinggevenden en medewerkers om de eigen regie te pakken en het beste uit zichzelf te halen. Dit doen zij door middel van het aanbieden van trainingen en workshops op het gebied van verzuim, coaching en leiderschapsontwikkeling. Zowel op locatie van de klant als op één van de OffCourse trainingslocaties in het land

Praktische aanpak

OffCourse doet dit net even anders; geen overload aan theorie en ingewikkelde modellen, maar juist actief aan de slag gaan met trainers en trainingsacteurs. Door gedrag te spiegelen of op een luchtige manier anders tegen het probleem aan te kijken, prikkelen we de deelnemer tot nieuwe inzichten.

Laura Klaassen, OffCourse: “Met de komst van OffCourse kunnen wij ons nog beter gaan richten op de persoonlijke kwaliteiten van medewerkers om zo een duurzame ontwikkeling in gang te zetten. Met de komst van dit label biedt paraDIGMA groep een nog completer pakket om duurzame inzetbaarheid op de kaart te zetten bij organisaties.”

Over paraDIGMA groep

OffCourse is onderdeel van paraDIGMA groep: een innovatieve en trendsettende groep van samenwerkende bedrijven met expertise op alle deelgebieden van Duurzame Inzetbaarheid. Van oplossingen voor verzuim, vitaliteitsbeleid, re-integratievraagstukken, psychische of fysieke begeleiding en opleiding en ontwikkeling. Een positieve organisatiecultuur, persoonlijk leiderschap en vitaliteit staan hierin aan de basis. Met de komst van OffCourse, biedt paraDIGMA groep een nog completer pakket om de mensen in organisaties duurzaam inzetbaar te houden.

Ga voor meer informatie naar de website van OffCourse 

Het laatste nieuws