Na de zomervakantie weer het maximale uit uzelf halen

photo-of-man-using-laptop-3183154

Welkom op paraDIGMA.nl

Opleidingen NiDi Bedrijfsopleidingen

Na de zomervakantie weer het maximale uit uzelf halen

Bent u er klaar voor om na de zomervakantie weer het maximale uit uzelf te halen? Wilt u uw kennis verbreden op het gebied van duurzame inzetbaarheid en leiderschap en uw professionele vaardigheden verder ontwikkelingen? Dat komt dan goed uit!

In september start NiDi Bedrijfsopleidingen, onderdeel van paraDIGMA groep, weer met het nieuwe opleidingsseizoen, met bekende opleidingen, maar ook met een gloednieuwe Masteropleiding: De Professional Master Duurzame Inzetbaarheid!

Klaar voor de toekomst?

De zomervakantie is niet alleen een goed moment om uw hoofd even volledig leeg te maken en te ontspannen. Het is ook hét moment om even stil te staan bij uw loopbaan: bekijken welke stappen u heeft gezet en terugdenken aan de successen én de minder leuke momenten. En vooral: nadenken over uw toekomstplannen. Zijn er zaken die u wilt veranderen? Welke keuzes wilt u maken? Zijn er onderwerpen waarover u graag meer wilt leren of vaardigheden die u verder wilt ontwikkelen?

Til uzelf naar een hoger niveau en lever nog meer toegevoegde waarde aan de organisatie waarvoor u werkt! NiDi Bedrijfsopleidingen helpt u hier graag bij met een breed aanbod aan opleidingen op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid en Inclusief Leiderschap!

Een greep uit het opleidingsaanbod

Professional Master Duurzame Inzetbaarheid – start 22 september

Met trots lanceert NiDi Bedrijfsopleidingen de nieuwe opleiding ‘Professional Master Duurzame Inzetbaarheid’: de eerste Professional Masteropleiding in Nederland op het vakgebied van Duurzame Inzetbaarheid, met een focus op het ontwikkelen van toekomstvisie. De Masteropleiding leidt u op tot dé visionair op het gebied van duurzame inzetbaarheid; u tilt dit thema als topadviseur naar een hoger strategisch niveau. In deze tijd waarin ontwikkelingen elkaar rap opvolgen, is blijven veranderen en innoveren van het allergrootste belang voor organisaties. Op dit gebied bent u vooroploper: u weet de organisatie hiertoe te inspireren en helpt hen bij het volgen van de (nieuwe) koers.

Wordt u topadviseur Duurzame Inzetbaarheid van uw organisatie?

Wordt u dé inspirator voor managers en directie en topadviseur op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid? Meld u dan nu aan voor de Professional Master Duurzame Inzetbaarheid. De opleiding duurt ongeveer 10 maanden, onderbroken door reguliere vakanties en bestaat uit 15 masterclasses. Deze opleiding start op 22 september 2020.

Wilt u meer weten over de Master? Bekijk de introductievideo! Of vraag de leerwijzer aan via info@nidibedrijfsopleidingen.nl. In de leerwijzer leest u alle informatie over NiDi Bedrijfsopleidingen en de thema’s en de leerdoelen.

Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RADI®) – start 2 september 2020

RADI® adviseurs hebben maar één doel: werkgevers ondersteunen bij complexe en strategische Duurzaam Inzetbaarheidsvraagstukken. Zij geven organisaties nieuwe inzichten in hoe zij Duurzame Inzetbaarheid kunnen implementeren in hun organisatiebeleid/-strategie. De opleiding Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RADI®) van NiDi Bedrijfsopleidingen leert u denken vanuit bedrijfseconomische invalshoeken. Deze invalshoeken combineert u met adequate kennis op het gebied van Employee Benefits en Duurzame inzetbaarheid.

Heeft u altijd al interesse gehad in mens, gezondheid en arbeid en wordt u enthousiast als het gaat over duurzame inzetbaarheid? Dan past de rol van Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RADI®) perfect bij u! Maak de switch naar RADI® adviseur en meld u snel aan! De opleiding duurt ongeveer 11 maanden, onderbroken door reguliere vakanties. Het eerstvolgende startmoment is woensdag 2 september 2020.

Wilt u meer weten over de opleiding? Bekijk de introductievideo van de RADI®-opleiding! Of vraag de leerwijzer aan via info@nidibedrijfsopleidingen.nl. In de leerwijzer leest u alle informatie over NiDi Bedrijfsopleidingen en de thema’s en de leerdoelen.

RADI MKB-opleiding – start 9 september

Speciaal voor intermediairs is er een opleiding ontwikkeld die duurzame inzetbaarheid vertaalt naar het Midden- en Kleinbedrijf. Marleen de Jongh, RADI® MKB-afgestudeerde: “De RADI®MKB-opleiding is een mooie, breed onderlegde opleiding die geen seconde verveelt! De docenten hebben goede kennis van zaken en brengen verdieping met concrete praktijkvoorbeelden. Het doel van de opleiding is de werkgever (nog) beter bewust te maken van het belang van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers, zodat de werkgever grip krijgt op het verzuim binnen de onderneming.”

Benieuwd naar de RADI® MKB-opleiding?

Neem dan een kijkje op de informatiepagina. Heeft u interesse in de opleiding? Meld u dan aan. De eerstvolgende RADI MKB-opleiding start op 9 september 2020.

Register Preventiemedewerker (RPM) – start 22 september

Iedere werkgever is verplicht om ten minste één preventiemedewerker aan te stellen. Hij of zij werkt actief aan het bevorderen van de veiligheid en de gezondheid binnen de organisatie. De preventiemedewerker heeft een verbindende rol tussen HR, management, medewerkers, de OR en de arbodienst. En zeker in deze crisisperiode en daarna, is de rol van de preventiemedewerker waardevoller dan ooit te voren: hij of zij is de interne deskundige en dé adviseur op het gebied van veiligheid en gezondheid op de werkvloer.

Aanbieding NiDi Bedrijfsopleidingen

De opleiding Register Preventiemedewerker (RPM) is een populaire opleiding binnen NiDi Bedrijfsopleidingen. Gezien het belang van deze rol binnen organisaties, biedt NiDi Bedrijfsopleidingen deze opleiding nu aan voor een gereduceerd tarief. U betaalt nu geen
€ 895,- maar € 750 ,-
Let op:
 deze actie geld alleen voor de startdatum van 22 september!

Meld u nu aan voor de opleiding Register Preventiemedewerker! Meer weten over de opleiding RPM? Vraag dan de leerwijzer aan via info@nidibedrijfsopleidingen.nl of neem een kijkje op de op de website van NiDi Bedrijfsopleidingen.

Bekijk het volledige opleidingsaanbod

Benieuwd naar het volledige aanbod van NiDi Bedrijfsopleidingen? Neem dan een kijkje op de website! Voor vragen kunt u contact opnemen via info@nidibedrijfsopleidingen.nl of via 088 032 2400

nidi-200x100
Ons label NiDi Bedrijfsopleidingen
Heel Nederland Inzetbaar

Deze dienst wordt uitgevoerd door het label NiDi Bedrijfsopleidingen. NiDi Bedrijfsopleidingen is de hogeschool voor duurzame inzetbaarheid en heeft ook het keurmerk Stichting Keurmerk Duurzame Inzetbaarheid (SKDI) ontwikkeld. Meer informatie leest u op de website van NiDi Bedrijfsopleidingen.

Het laatste nieuws