Nieuw in de paraDIGMA-familie: De Arbodienst

paradigma-argo-28

Welkom op paraDIGMA.nl

Dé arbodienst met een eigenzinnige en moderne kijk!

De Arbodienst is nu offcieel onderdeel van de paraDIGMA-familie. En daar zijn we trots op! 

De Arbodienst is ontstaan uit een samenwerking tussen Argo Advies (onderdeel van paraDIGMA groep), BlijWerkt en de Arbodienst. In januari 2020 maakten deze arbodienstverleners al bekend de handen ineen te slaan. Op 1 november is deze samenwerking geïntensiveerd door vanuit één naam te opereren. 

Door de krachten van de diverse arbodiensten te bundelen, kan De Arbodienst nóg meer organisaties overtuigen en laten profiteren van hun eigenzinnige en moderne kijk op verzuim, vitaliteit, arbeidsomstandigheden en duurzame inzetbaarheid. Deze eigenzinnige en moderne kijk en manier van werken van De Arbodienst leidt, tot een vooruitstrevend en zeer effectief verzuim- en gezondheidsbeleid in organisaties.

Lars Vissers, Algemeen Directeur De Arbodienst:

‘De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt om de samenwerking tussen de drie arbodienstverleners goed vorm te geven. Dit heeft geleid tot een complementair dienstenpakket en een deling van kennis en capaciteit, daar zijn wij trots op. Samen met onze klanten creëren wij een fundament waarbij anders denken, lef hebben, continue innoveren en veranderen de basis is.

Eric Peperkamp, Medisch Directeur De Arbodienst:

‘Iedere organisatie wil dat medewerkers duurzaam inzetbaar zijn en blijven. En medewerkers zo goed mogelijk bijstaan als zij toch in het verzuim terecht komen. Wij ondersteunen daarin als partner en kijken naar duurzame inzetbaarheid vanuit het perspectief van leiderschap en cultuur in organisaties, versterkt door een kwalitatief professionele medische basis.’

Nieuwe website 

Een nieuwe naam betekent ook een nieuwe website! Heeft u al een kijkje genomen op www.dearbodienst.nl? Hier vindt u alle informatie over de dienstverlening en de werk- en denkwijze van De Arbodienst. Daarnaast leest u alle informatie op het gebied van verzuim en vitaliteit, zoals inspirerende artikelen. 

Meer weten over De Arbodienst? 

Wij vertellen u graag meer over De Arbodienst. Neem gerust contact op met 088-031 3200 of met servicedesk@dearbodienst.nl

Het laatste nieuws