paraDIGMA groep breidt uit op arbeidsdeskundig onderzoek en loopbaanbegeleiding

Industrie-32

Welkom op paraDIGMA.nl

paraDIGMA groep breidt uit op arbeidsdeskundig onderzoek en loopbaanbegeleiding

Oxhill7 wordt per december 2021 onderdeel van paraDIGMA groep; een innovatieve en trendsettende groep van samenwerkende labels met expertise op alle deelgebieden van duurzame inzetbaarheid.

Oxhill7 is, met ruim 90 medewerkers, een zeer belangrijke speler op het gebied van personele mobiliteit, belastbaarheid, verzuim en re-integratie.

Rudo Vissers, CEO paraDIGMA groep: “We zijn erg blij Oxhill7 en al haar medewerkers, te mogen verwelkomen. Met Oxhill7 naast de reeds bestaande labels Inverzo en Optios, wordt niet alleen onze marktpositie op het gebied van arbeidsdeskundige onderzoeken, (externe) re-integratie en loopbaanbegeleiding enorm versterkt, maar versterken we elkaar ook door gebruik te kunnen maken van elkaars expertise."

Meer preventie en toenemende aandacht voor werkgeluk

Als groep wil paraDIGMA zich meer en meer richten op de “voorkant” van het proces. Niet wachten tot mensen uitvallen uit het werk, maar tijdig zorgdragen voor de optimale balans in belasting en belastbaarheid. Met de uitbreiding die nu tot stand komt, kan paraDIGMA groep organisaties en haar medewerkers nog beter ondersteunen om de juiste match tussen persoon en werkomgeving te creëren.

De overname is onder voorbehoud van goedkeuring van de Nederlandse Zorgautoriteit.

Het laatste nieuws