Persbericht: paraDIGMA groep breidt uit met Ro-Ad Arbodienstverlening

paraDIGMA groep overname Ro-Ad

Welkom op paraDIGMA.nl

Persbericht

paraDIGMA groep breidt uit met Ro-Ad Arbodienstverlening

9 december 2021 - Ro-Ad Arbodienstverlening sluit zich per december 2021 aan bij paraDIGMA groep; een innovatieve en trendsettende groep van samenwerkende labels met expertise op alle deelgebieden van duurzame inzetbaarheid. Ro-Ad Arbodienstverlening gaat op termijn verder onder de naam De Arbodienst; één van de labels van paraDIGMA groep.

Uitbreiding arbodienstverlening

In Ro-Ad Arbodienstverlening heeft paraDIGMA groep een groeiende, gecertificeerde arbodienstverlener gevonden met een sterke regionale propositie. Daarnaast hebben beide organisaties een gedeelde visie op het gebied van arbeid en gezondheid waardoor er met nog meer gelijkgestemden gewerkt kan worden aan een vitaal en duurzaam inzetbaar Nederland.

Rudo Vissers, CEO paraDIGMA groep: “Wij zijn erg blij dat Ro-Ad Arbodienstverlening onze arbodienstverlening komt versterken. Ro-Ad Arbodienstverlening bedient de markt al jaren vanuit een sterke, vooruitstrevende visie, welke volledig aansluit bij de werkwijze van De Arbodienst en paraDIGMA groep. Terecht leiden huidige ontwikkelingen in onze samenleving tot toenemende aandacht voor de relatie arbeid, vitaliteit en gezondheid. Steeds beter begrijpen we met elkaar dat preventie almaar belangrijker wordt. Samen met Ro-Ad Arbodienstverlening zijn we in staat onze dienstverlening nog verder te verbeteren en met vernieuwende initiatieven voorop te blijven lopen.”

Marijke Roseboom, directeur Ro-Ad Arbodienstverlening: “Met de overname door paraDIGMA groep kunnen we onze klanten beter van dienst zijn in de breedste zin van het woord. Ik zie dit als meerwaarde voor mijn collegae en de klanten, waarbij het belang van persoonlijk contact voorop blijft staan. Mijn visie dat de bedrijfsgezondheidszorg op een andere manier georganiseerd kan worden; namelijk door gebruik te maken van een breed inzetbaarheidsteam, kan ik hiermee blijven voortzetten.”

Verzuimpreventie en duurzame inzetbaarheid

Ro-Ad Arbodienstverlening gaat op termijn verder onder de naam De Arbodienst. De medewerkers van Ro-Ad Arbodienstverlening komen in dienst van paraDIGMA groep. De overname biedt Ro-Ad Arbodienstverlening de mogelijkheid om zich meer te kunnen richten op verzuimpreventie en duurzame inzetbaarheid dankzij de samenwerking met onder andere de (bedrijfs)artsen, verpleegkundigen, psychologen, vitaliteitsspecialisten, opleiders, loopbaanconsultants en arbeidsdeskundigen die werkzaam zijn binnen paraDIGMA groep.

De overname is onder voorbehoud van goedkeuring van de Nederlandse Zorgautoriteit.

Het laatste nieuws