Persoonlijk leiderschapstrainingen en -advies

Kantoor - manager-18

Welkom op paraDIGMA.nl

Leidinggeven binnen hybride werken: hoe pakt u dat aan?

De werkomgeving is, zeker in de afgelopen twee jaar, snel veranderd. Hoe kunt u goed leiderschap voeren als uw medewerkers steeds meer verspreid werken? Hoe houdt u medewerkers betrokken? En hoe vangt u online signalen op dat er iets speelt? De medewerker dient verantwoordelijkheid te tonen voor zijn eigen vitaliteit in en rond zijn werk. En als werkgever dient u de vitaliteit van de medewerker te faciliteren, middels goed leiderschap, goede arbeidsomstandigheden en het faciliteren van preventieve interventies. Deze wederzijdse verantwoordelijkheid vatten we vanuit de visie van paraDIGMA groep samen in persoonlijk leiderschap.

Persoonlijk leiderschap en hybride werken

Een veelgehoorde nieuwe term is hybride werken; hierbij is niet de werklocatie leidend, maar de aard van het werk, de gewenste interactie, efficiënte communicatie én het belangrijkste; de behoeften van de medewerkers en klanten. Hybride werken biedt veel mogelijkheden voor de organisatie: naast dat het efficiënter werkt, kan het ook bijdragen aan werkplezier en een hogere productiviteit!

Het hybride werken vraagt om passend leiderschap waarbij vertrouwen in de medewerker, veel eigen verantwoordelijkheid en duidelijke afspraken over het gewenste resultaat centraal staan. Maar hoe pakt u dat aan? Wilt u als leidinggevende of HR specialist zich ontwikkelen op dit gebied? Dan is paraDIGMA groep de juiste partner voor uw organisatie. Wij adviseren werkgevers, HR specialisten en leidinggevenden, bieden trainingen en ondersteunen in:

  • Digitaal leidinggeven;
  • Sterk (online) werkgeverschap;
  • Online contact houden met medewerkers;
  • Medewerkers online betrekken en motiveren;
  • Terug naar de werkvloer.

De labels van paraDIGMA groep bieden u een breed palet aan op maat trainingen en diensten voor uw organisatie. Samen met u gaan we aan de slag om leidinggeven in een gecombineerde organisatie tot een succes te maken. Wij staan klaar om u voor te bereiden op het hybride werken.

Is uw organisatie klaar voor de toekomst?

Bent u benieuwd wat u kunt doen om uw medewerkers ook met het hybride werken duurzaam inzetbaar te houden? Laat het ons weten via salessupport@paradigma.nl, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Checklist hybride werken

Liever een checklist om te kijken of niets heeft gemist? Of om inspiratie op te doen? Download hieronder dan ook onze hybride werken checklist, en ga direct aan de slag! Laat uw gegevens achter, dan ontvangt u de (terug-naar-de) werkplek checklist in uw inbox. Natuurlijk is iedere organisatie anders, en elke medewerker is anders. Daarom denken we graag met u mee om hybride werken op maat en binnen uw organisatie werkbaar te maken. 

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

De Nieuwste Whitepapers

Kantoor - manager-13

Whitepaper

Het beheersen van uw geldstromen binnen de sociale zekerheid

Brandweer-15

Whitepaper

Hoe grip te krijgen op schadelast voor publiek verzekerde werkgevers