Sprekers Anders Denken Symposium 2022

Sprekers Anders Denken Symposium 2022

Welkom op paraDIGMA.nl

Sprekers Anders Denken Symposium 2022

Dit zijn onze sprekers! U heeft nog 2 weken om in te schrijven

Donderdag 29 september vanaf 16.00 uur vindt het Anders Denken Symposium 2022 plaats in Het Flint Theater in Amersfoort. Het thema van dit jaar; ‘Lekker boeiend!’. Door de krapte op de arbeidsmarkt is het binden en boeien van medewerkers een hot topic. Overal lijkt er een tekort te zijn aan personeel en organisaties zijn dringend op zoek naar nieuw talent. Alles wordt uit de kast getrokken om maar de meest aantrekkelijke werkgever te zijn. Is het talent eenmaal binnen? Dan moet u ervoor waken dat zij niet met een beter aanbod naar een volgende werkgever vertrekken. Het werven van talent is cruciaal voor een organisatie, maar er is meer voor nodig. Lekker boeiend slaat de spijker op de kop en onze sprekers laten u door een andere bril kijken door waardevolle inzichten uit hun eigen werkveld te delen.

Laat u inspireren door onze vier sprekers en een speciale gast:

Rudo Vissers, CEO en eigenaar van paraDIGMA groep

Wat Rudo betreft is het probleem van de krappe arbeidsmarkt niet het tekort aan personeel. “Er zijn genoeg mensen, maar we zorgen niet goed genoeg voor ze”, aldus Rudo. “Het probleem zit hem in de manier waarop organisaties met medewerkers omgaan”. Rudo deelt tijdens het symposium zijn visie op de huidige arbeidsmarkt en de oplossing die daarvoor te vinden is in verzuimpreventie. Recent liet Rudo hier in een opiniestuk in De Telegraaf al zijn licht op schijnen.

Kim Jansen, sociaal psycholoog en eigenaar Generations at Work

De wereld is nog nooit zo snel in beweging geweest en dat vraagt om een nieuwe blik. We bevinden ons nu met maar liefst 5 generaties op de werkvloer. Generaties die verschillen in mentaliteit, drijfveren en werkwijze. Dit zorgt voor uitdagingen want de kloof wordt groter, met fricties en onbegrip tot gevolg! Zonde! De generatiediversiteit is namelijk een enorme kans om elkaar te versterken. Kim daagt ons daarom uit om de vertaling naar uzelf en de organisatie te maken met als doel: bevlogen en betrokken medewerkers, synergetische samenwerking, de aantrekkelijke werkgever, loyale klanten en een sterke marktpositie.

Emilie Scholtens, coach, consultant en eigenaar van Pageturners

Emilie deelt tijdens het symposium een eerlijk en persoonlijk verhaal over het effect van gebonden en geboeid zijn, de paralellen die zij hierin ziet bij organisaties en hoe je dit effectief kunt omdraaien. Met een flinke dosis cut the crap en de nodige humor laat Emilie u anders kijken naar strategieën om te binden en boeien en het bevorderen van autonomie en resultaat op de werkvloer.

Jimmy Nelson, Brits kunstenaar en fotograaf ‘Diversiteit in cultuur’

Jimmy neemt ons mee in zijn wereldwijde avonturen en houdt letterlijk een spiegel voor. Tijdens zijn reizen fotografeert hij mensen die hij ontmoet, waar hij de meest verscheidene culturen, uiterlijk en talen leert kennen. Dit kan enkel zodra beide partijen in staat zijn om een diepe connectie op te bouwen. Zijn werk is een meeslepende symbiose van veel elementen die ons in staat zouden stellen om het grotere geheel te zien en een duurzamere toekomst voor ons allen te creëren.

Hans Klok, illusionist

Hans zal een geboeid en boeiend optreden geven in de geest van Harry Houdini’s quote “My brain is the key to set me free” - Harry Houdini

Over Anders Denken Symposium

Sinds 2015 organiseert paraDIGMA groep jaarlijks het Anders Denken Symposium. Het meest unieke en inspirerende evenement voor HR professionals, leidinggevenden en directie. paraDIGMA groep adviseert, prikkelt en houdt een spiegel voor om anders naar uzelf én de organisatie te kijken. Tijdens het Anders Denken Symposium doen wij hier nog een schepje bovenop en moedigen wij aan om eens buiten de lijntjes te denken.

Bent u erbij?

Inschrijven voor dit evenement is kosteloos en kan t/m 20 september. Er is maar een aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij! Bent u een relatie van paraDIGMA groep, een leidinggevende, directeur/directrice of houdt u zich bezig met het optimaliseren van organisaties en haar medewerkers? Dan is dit hét evenement wat u niet wilt missen! 

Schrijf u nu in

Het laatste nieuws