Werken bij Humaris

paraDIGMA - kantoor 1

Welkom op paraDIGMA.nl

Bart de Ruijter vertelt hoe is om te werken bij Humaris

Onderlinge chemie: Dat is Humaris!

Werken bij Humaris is divers en uitdagend. Er wordt keihard gewerkt, maar er is altijd ruimte voor een dolletje onderling. Stuk voor stuk vullen de collega’s in het Applicatiebeheer-team elkaar goed aan, waardoor er een bepaalde chemie ontstaat. Bart de Ruijter werkt inmiddels al 6 jaar bij Humaris als Functioneel Applicatiebeheerder en leert nog elke dag nieuwe dingen. Zijn team bestaat nu uit vier personen en hun gezamenlijke doel is om klanten zo goed mogelijk én efficiënt te kunnen bedienen.

Zelf heeft Bart een tijd bij een servicedesk gewerkt, hij weet als geen ander hoe je het beste samen kunt werken met diverse teams. Echter, was hij toe aan een nieuwe stap en kwam zodoende bij Humaris terecht.

Bart: “Via een detacheerder heb ik een tijd bij een servicedesk gewerkt. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en zo kwam ik via internet de vacature van ‘Functioneel Applicatiebeheerder’ tegen bij het toen nog Argo Advies (nu Humaris, onderdeel van paraDIGMA groep). In de vacature stond beschreven dat je veel verantwoordelijkheid zou krijgen en er mogelijkheden waren om door te groeien. Daarnaast kreeg je een belangrijke taak; het coördineren van het koppelen van HR-systemen van de klant met het verzuimsysteem van De Arbodienst. Dit weerhield mij niet om te solliciteren! Nu 6 jaar later, zit ik er nog steeds”.

Hoe ziet jouw gemiddelde dag eruit?

Bart: “Geen dag is hetzelfde en dat maakt het nu juist zo leuk! Ik heb op een dag veel contact met klanten, zowel interne- als externe klanten. Ik los bepaalde problemen op en/of denk mee over hoe bepaalde koppelingen tot stand gebracht kunnen worden. Daarnaast heb ik veel overleg met onze servicedesk. We delen onze kennis graag onderling, zodat ook zij directe vragen vanuit klanten kunnen beantwoorden. Zo helpen we elkaar met complexe vraagstukken en werkzaamheden”.

Als Functioneel Applicatiebeheerder beheer je het huidige verzuimsysteem en ben je aanspreekpunt voor de klant op gebied van (nieuwe) koppelingen. Bart moet zorgdragen dat bestaande en nieuwe klanten hun werkzaamheden goed kunnen uitvoeren in het systeem ‘paraDIGMA online’. Daarnaast moet hij samen met zijn team ervoor zorgen dat deze dienstverlening vlekkeloos verloopt.

Bart: “Ik moest erg wennen aan mijn nieuwe functie. Ik werd eigenlijk vanaf het begin al in het diepe gegooid. Je zou denken dat dit niet goed is, maar ik vind dat ik hierdoor veel  geleerd heb. Ik moest zelf op onderzoek uit en leerde de juiste vragen te stellen als ik ergens niet uitkwam. Inmiddels kan ik de meeste vragen van klanten en collega’s beantwoorden met mijn opgedane kennis. Ik kreeg ook de kans om een opleiding te doen die paste bij mijn functie, dit heeft mij geholpen door nog analytischer te denken en om mee te kunnen praten en ideeën uit te wisselen met bijvoorbeeld de programmeurs van de leverancier. Door de jaren heen leerde ik ook klanten kennen waardoor ik een zakelijk netwerk heb opgebouwd”

Hoe ziet jouw potentiele ideale collega eruit?

Bart: ”De kracht van ons team is de chemie die we hebben en dat we ons durven uit te spreken tegen elkaar als dingen wel of niet goed gaan. Door de kennis die iedereen heeft vullen we elkaar goed aan waar nodig. In mijn team zitten dan ook alleen maar ideale collega’s. Wanneer je energiek en communicatief bent en een open persoonlijkheid hebt, pas je er zo tussen."

Join the team!

Ben jij net zoals Bart gedreven, energiek en heb je ook nog IT-vaardigheden? Durf jij in het diepe gegooid te worden en wil je graag meer leren op IT-gebied? Solliciteer dan direct via recruitment@paradigma.nl of bekijk de vacatures voor Humaris op onze website.  

Het laatste nieuws