Ons label getFIT

getFIT banner 1

Welkom op paraDIGMA.nl

getFIT

De opstap naar vitaliteit

Wilt u dat uw organisatie en medewerkers vitaal fit zijn en blijven? getFIT kijkt anders naar vitaliteit. Onze vitaliteitscoaches en fysiotherapeuten helpen medewerkers om te gaan met de fysieke en mentale uitdagingen van het leven.

Werkgevers en de bedrijfscultuur spelen een belangrijke rol in de vitaliteit van hun medewerkers. De vitaliteitsscan van getFIT geeft u inzicht in de vitaliteit van uw organisatie, nu en in de toekomst. Om de vitaliteit van uw medewerkers te verbeteren hebben wij een vitaliteitsprogramma op maat voor uw organisatie.

GetFIT heeft een uniek concept waarmee u intern de aandacht trekt: onze Vitaliteitskermis. Op een leuke en luchtige manier maken we vitaliteit bespreekbaar. We zetten medewerkers zelf aan het denken over onderwerpen zoals sport, voeding, overgewicht en geestelijke gezondheid. Deze fysieke kermis staat bij u op locatie op 9m2 en trekt de aandacht!

getfit-200x100

Klaar om écht werk te maken van vitaliteit van medewerkers?

Get Ready! De vitaliteitscoaches van getFIT staan voor u klaar en brengen graag, samen met u, de vitaliteitsbehoeften binnen uw organisatie in kaart!

Ga naar de site