Ons label Optios

Opticien-10

Welkom op paraDIGMA.nl

Geen match meer tussen een medewerker en het werk?

Als een medewerker niet meer op zijn of haar plek zit in een organisatie leidt dat regelmatig tot verzuim. Oorzaken hiervoor zijn bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid, een reorganisatie, veranderingen van taken van de medewerker of een arbeidsconflict. De medewerker kan zelf ook ervaren dat hij of zij niet meer verder kan groeien en zich kan ontwikkelen in een organisatie.

Optios richt zich op individuele en persoonlijke begeleiding van medewerkers en werkgevers. In situaties waarbij duidelijk is dat het in stand houden van een arbeidsrelatie niet langer haalbaar of wenselijk is. Samen met de medewerker kijken wij wat hij of zij wél kan en wil. Optios helpt de medewerker een baan te vinden waar hij of zij letterlijk op zijn plek is,

Wij staan voor een betrokken, mensgerichte en daadkrachtige aanpak. Door de medewerker centraal te stellen, positief te coachen en talent te ontwikkelen ontstaat er weer vertrouwen in een werkbare en werkzame toekomst! Optios, de juiste keuze voor ondersteuning van werkgever én medewerker!

optios-200x100

Benieuwd naar de mogelijkheden?  

Optios staat voor gedreven, daadkrachtig en resultaatgericht. Of het nu gaat om het coachen van de medewerker en de werkgever of het begeleiden van een spoor 2- of 3-traject; de consultants van Optios bieden u de aandacht en professionaliteit die uw organisatie en medewerker verdient. Optios, de juiste keuze! 

Ga naar de site