Ons label Oxhill7

Opticien-7 spiegel (1)

Welkom op paraDIGMA.nl

Oxhill7

Partner in re-integratie en personele mobiliteit

Oxhill7 is specialist op het gebied van sociale zekerheid en arbeidsrecht en adviseert werkgevers en medewerkers over complexe aspecten van re-integratie, outplacement, arbeidsdeskundig onderzoek en meer.

De dienstverlening van OxHill7 beperkt zich dus niet alleen tot het uitvoeren van onderzoeken en trajecten: ook onze adviserende taak is belangrijk. Met onze adviezen ondersteunen wij onder andere werknemers, werkgevers, ondernemers, arbodiensten en verzekeraars. Onze consulenten krijgen regelmatig training op het gebied van sociale zekerheid, coaching, arbeidsmarktontwikkeling en arbeidsrecht. Het resultaat hiervan is telkens weer een maximaal efficiënt ingericht traject, waarbij de baankansen voor de cliënt worden geoptimaliseerd, de persoon in zijn of haar kracht wordt gezet, en de opdrachtgever kan rekenen op goed advies met betrekking tot wetgeving en financiële aspecten.

Iedere persoon is anders, iedere opdrachtgever ook. De arbeidsmarkt is in verandering en zo ook de sociale zekerheid. OxHill7 zorgt voor een heldere koers en een succesvol traject naar werk met als voornaamste ingrediënten:

  • Maatwerk
  • Resultaatgerichtheid
  • Empathie
  • Goed advies
  • Een substantieel netwerk
logo Oxhill7

Uw partner in re-integratie en personele mobiliteit

De medewerkers van Oxhill7 staan voor u klaar. Wij helpen mensen op moeilijke, maar zeer belangrijke momenten in hun loopbaan.

Ga naar de site