Opleiding: Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RADI®)

Kantoor - manager-11

Welkom op paraDIGMA.nl

Opleiding: Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RADI®)
Wordt dé adviseur op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid!

Wordt u enthousiast van het onderwerp duurzame inzetbaarheid? En gaat uw hart sneller kloppen van thema's als gezondheid, mens en arbeid? Dan past de opleiding Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid (RADI®) van NiDi Bedrijfsopleidingen perfect bij u! 
 

De RADI-opleiding leert u denken vanuit bedrijfseconomische invalshoeken. Deze invalshoeken combineert u met adequate kennis op het gebied van Employee Benefits en Duurzame inzetbaarheid. Na het volgen van deze opleiding kunt u uzelf professioneel inzetbaarheidsadviseur noemen!

Om deel te mogen nemen aan deze opleiding dient u te beschikken over minstens drie jaar werkervaring. Het niveau van de opleiding is HBO+. De opleiding is bedoeld voor bedrijfsadviseurs, HR professionals, beleidsmanagers en salarisprofessionals. Maar is ook geschikt voor arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen en casemanagers. 

nidi-200x100
NiDi Bedrijfsopleidingen

Heel Nederland Inzetbaar

Deze dienst wordt uitgevoerd door het label NiDi Bedrijfsopleidingen. NiDi Bedrijfsopleidingen is de hogeschool voor duurzame inzetbaarheid en heeft ook het keurmerk Stichting Keurmerk Duurzame Inzetbaarheid (SKDI) ontwikkeld. Meer informatie leest u op de website van NiDi Bedrijfsopleidingen.