Anders Denken Podcast - Binden & Boeien met Louise van der Hoek en Mirjan Theuns

Anders Denken Podcast - Mirjam en Louise

Welkom op paraDIGMA.nl

Binden & Boeien

Mirjan en Louise over persoonlijke aandacht | Anders Denken Podcast #4

Van de een op andere dag zijn we weer terug naar het ‘oude’ normaal. De maatregelen verdwijnen als sneeuw voor de zon; we mogen weer volledig naar kantoor, de verplichting om mondkapjes te dragen in het openbaar vervoer vervalt en testen voor toegang is niet meer nodig. Verschillende branches hebben een enorme klap gehad door afgelopen jaren en de behoefte aan personeel is groter dan ooit.

Cis Hageman gaat in gesprek met de twee sectoren die het hardst zijn geraakt: de horeca en de zorgsector. Louise van der Hoek (Teammanager P&O) en Mirjan Theuns (eigenaresse van Eetcafé De Tijd) vertellen over het behouden van hun medewerkers, het belang van persoonlijke aandacht en het beëindigen van de traditionele functioneringsgesprekken. Over één ding zijn ze het volledig met elkaar eens: zorgvuldig met je mensen omgaan is belangrijker dan ooit.

Beluister nu de Anders Denken Podcast

Iedere laatste donderdag van de maand kunt u weer een nieuwe aflevering beluisteren van De Anders Denken Podcast. Met de podcast willen we u prikkelen, informeren en inspireren op gebied van Duurzame Inzetbaarheid.

Het laatste nieuws