Anders Denken Podcast - Innovatie met Kim Spinder

Banner Anders Denken Podcast Kim Spinder

Welkom op paraDIGMA.nl

Innovatie

Kim Spinder over innoveren en de kracht van betrokken medewerkers | Anders Denken Podcast #5

Wil je als organisatie over 15 jaar nog bestaansrecht hebben, dan is het belangrijk om naar de toekomst te kijken en trends en ontwikkelingen in de gaten te houden. Je moet nieuwe dingen durven doen om vooruit te komen, ofwel innoveren. Maar toch blijkt innovatie vaak lastiger in de praktijk dan we dachten, met als gevolg minder betrokken medewerkers en een manager die maar in de weg blijft staan.

Kim Spinder, eigenaar van innovatiebureau Avanteers én innovatie-expert, probeert organisaties in beweging te krijgen en gelooft in nieuwe manieren van (samen)werken. Cis Hageman, onze host, gaat met Kim in gesprek over de relevantie van een innovatietraject, de rol van een manager en waarom je moet blijven geloven in je medewerkers. 

Is iedereen in staat om te innoveren? Wat heb je ervoor nodig? Ben je als organisatie bereid om te veranderen en durf je om te gaan met onzekerheid?

Beluister nu de Anders Denken Podcast

Iedere laatste donderdag van de maand kunt u weer een nieuwe aflevering beluisteren van de Anders Denken Podcast. Met deze podcast willen we prikkelen, informeren en inspireren op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid.

Het laatste nieuws