Anders Denken Podcast met Sander Duivestein

ADPbanner

Welkom op paraDIGMA.nl

Digitalisering

Sander Duivestein over de toekomstige generatie in organisaties en de Metaverse | Anders Denken Podcast #6

Houdt uw organisatie zich al bezig met de aankomende ‘Synthetische generatie’ en de zogenaamde Metaverse? Het zijn populaire begrippen die ons steeds vaker om de oren vliegen. Het gaat om dé generatie die geen leven kent zonder het internet en daardoor anders kijkt naar technologie. Zij zijn onze toekomst in het bedrijfsleven. 

Sander Duivestein, trendwatcher, auteur en internetondernemer, gaat in gesprek met Cis Hageman over web 3.0, de nieuwe generatie en hoe organisaties hier het beste op in kunnen spelen.

“Het is zo een gewoonte in de nieuwe cultuur en u moet begrijpen dat je hen binnen gaat halen in uw organisatie. Het gaat verder dan alleen een smartphone, Instagram en Twitter. Je moet dit als organisatie gaan omarmen én dat is de switch die we moeten gaan maken.” - Sander Duivestein. 

Beluister nu de Anders Denken Podcast

Iedere laatste donderdag van de maand kunt u weer een nieuwe aflevering beluisteren van de Anders Denken Podcast. Met deze podcast willen we prikkelen, informeren en inspireren op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid.

Het laatste nieuws