Schoutenhof-meeting

Kantoor - manager-11

Welkom op paraDIGMA.nl

Schoutenhof-meeting
Schoutenhof-meeting: update en inspiratie voor HR-professionals

NiDi Bedrijfsopleidingen organiseert de Schoutenhof meeting van 1 tot 3 juni 2021 om HR-professionals te updaten en te inspireren. 

2021: een nieuw jaar met vele uitdagingen. Uitdagingen die vanuit het Coronajaar 2020 ons nog bezig zullen houden, maar ook nieuwe uitdagingen op het werkgebied van Mens & Organisatie. Ook en misschien wel juist voor de HR-mensen is 2021 een jaar met stevige uitdagingen en veel aandachtspunten…Velen zeggen dat de wereld definitief veranderd is; en dat is natuurlijk altijd zo. Dus in 2021 gaan we weer verder met de uitdagingen die we ervaren en de mogelijkheden die we zien. Vaak leven we hierin in de “waan van de dag”. De drukte van wat allemaal op ons afkomt en terecht ook uitgevoerd en opgepakt moet worden. De tijd en de kans om eens op afstand te kijken naar die uitdagingen, ontwikkelingen en vooral de mogelijkheden voor de nabije toekomst ontbreekt dan vaak.

Daar speelt NiDi Bedrijfsopleidingen graag op in; samen met ANDARE Training & Opleiding en de Universiteit Maastricht, vakgroep Sociale Geneeskunde (Master Work, Health & Career) hebben we een interactief programma ontwikkeld: De Schoutenhof Meeting: Update HR-Toppers!