Vacatures

Wacht even, we zijn op zoek naar jou! 

Durf jij buiten de lijntjes te denken? Dan dagen wij jou uit! Kom werken voor paraDIGMA groep en help ons heel Nederland Duurzaam Inzetbaar te maken! 

ParaDIGMA groep is een innovatieve en trendsettende groep van samenwerkende bedrijven met specialisaties op alle deelgebieden van Duurzame Inzetbaarheid, zoals psychische interventies, re-integratietrajecten, bedrijfsopleidingen, HR Detachering en vitaliteitsdiensten; wij hebben alle expertises in huis. Binnen paraDIGMA groep werken we met verschillende labels samen vanuit dezelfde visie en overtuiging; het draait om mensenwerk. Dit doen wij proactief, eerlijk en kritisch. Durf te veranderen!

Een unieke bedrijfscultuur
Bij paraDIGMA groep werken mensen die stuk voor stuk het verschil willen maken en die de visie van paraDIGMA groep als geen ander kunnen uitdragen! We zijn ondernemend, hebben passie voor wat we doen, stimuleren anders denken en geven medewerkers veel vrijheid om hun eigen pad te volgen. We moedigen eigen initiatief en ondernemerschap aan en zijn oprecht geïnteresseerd in de groei en de ontwikkeling van medewerkers. Wij stimuleren onze medewerkers om zowel op persoonlijk vlak als op professioneel vlak te groeien. 

Catharina, nieuw bij paraDIGMA groep, vertelt: “Op 7 oktober ben ik gestart als Arbeidsdeskundige bij Inverzo en ik ervaarde vanaf dag 1 een fijne sfeer van betrokkenheid, loyaliteit en samenwerking. Ik loop nu mee met collega’s om ervaring op te doen. Het voelt goed om ervaren collega’s te hebben die behulpzaam zijn, waardoor ik het arbeidsdeskundig vak snel eigen kan maken. Ook is het fijn om te zien dat de collega’s onderling sparren, meedenken en elkaar goed geïnformeerd houden.” 

Naast hard werken is er ook tijd om een beetje lol te maken. Bedrijfsuitjes, borrels en sportevenementen horen daar natuurlijk bij. Van kerstfeesten tot weekendjes weg en van volleybaltoernooien tot het beklimmen van de Alpe d’Huez met je collega’s. Enthousiast geworden? Kijk dan snel of er een passende vacature is voor jou om op te reageren! 

Bekijk hier alle vacatures van de paraDIGMA groep.

Planner zorgprofessionals (paraDIGMA groep)
Ben jij een kei in plannen, behulpzaam en ben je enthousiast en leergierig? En heb je ook nog ervaring in de administratieve hoek? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Adviseur Arbeid & Gezondheid (Argo Advies)
Durf jij anders te zijn en wil jij bijdragen aan een zeer effectief verzuim- en gezondheidsbeleid binnen organisaties door bewustwording en echte gedragsverandering? Wij zijn op zoek naar collega’s in meerdere regio’s van Nederland.

Bedrijfsarts (Argo Advies)
We zijn hard op zoek naar bedrijfsartsen voor onze groeiende organisatie. Pas jij bij ons? 

Arboverpleegkundige (Argo Advies)
Ben je verpleegkundige met een BIG registratie en sta je open voor iets nieuws? 

Praktijkondersteuner Bedrijfsarts (POB) (Argo Advies) 
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij bijdragen aan duurzame inzetbaarheid? Dan ben jij bij Argo Advies aan het juiste adres! Word onze spin in het web die verzuimmeldingen en re-integratietrajecten van A tot Z helpt te organiseren!  

PSION Trainee (PSION)
Ben jij een enthousiaste psycholoog, heb je lef, ben je onafhankelijk, authentiek en wil je jezelf in dit vak verder ontwikkelen? Dan is deze vacature bedoeld voor jou!

Junior Applicatiebeheerder (Humaris)
Gaat jouw hart sneller kloppen van complexe en technische supportvragen? Reageer dan nu!

Helpdesk medewerker (Humaris)
Zie jij software als ‘lust’ in plaats van als ‘last’ en wil jij samen met ons het verschil maken? Dan zoeken we jou!

Teamleider Marketing & Communicatie  (paraDIGMA groep)
Help jij ons om de klantbehoefte nog beter te vertalen naar doelgerichte acties?