Werk als onderdeel van een gezonde levensstijl

hiking

Welkom op paraDIGMA.nl

Wij gaan verder

Wij kijken anders naar werk en geloven dat werken onderdeel is van een gezonde levensstijl. Werken helpt je grip te krijgen op je leven, zorgt ervoor dat je goed in je vel zit en door kan groeien. En als je beter in je vel zit, ben je beter in je werk!

Een unieke bedrijfscultuur

Bij paraDIGMA groep werken mensen die stuk voor stuk het verschil willen maken en die de visie van paraDIGMA groep als geen ander kunnen uitdragen! We zijn ondernemend, hebben passie voor wat we doen, stimuleren anders denken en geven medewerkers veel vrijheid om hun eigen pad te volgen. We moedigen eigen initiatief en ondernemerschap aan en zijn oprecht geïnteresseerd in de groei en de ontwikkeling van medewerkers. Wij stimuleren onze medewerkers om zowel op persoonlijk vlak als op professioneel vlak te groeien. 

Werkplezier 

Saaie bedrijfsuitjes? Die heeft paraDIGMA groep niet. Wij vinden dat er naast hard werken tijd moet zijn voor plezier. Van te gekke kerstborrels tot escape rooms op kantoor, het kan allemaal! Maar we gaan verder. Hoe leuk is het om met collega’s de Alpe D’huez te beklimmen of samen op skivakantie te gaan. Deze leuke activiteiten bedenken en organiseren onze collega's zelf. 

Heb jij een leuk idee voor een activiteit, wil je helpen met organiseren of meefeesten? Bekijk onze vacatures en versterk een van onze teams!