paraDIGMA

bouwplaats-11-spiegel-3

Welkom op paraDIGMA.nl

Kom jij het team versterken?

Bekijk hieronder de vacatures bij paraDIGMA groep:

Vacature

Vacature Business Intelligence Analist

Vind jij het leuk om je bezig te houden met processen en uitdagende business vraagstukken? En wil jij je ontwikkelen op het snijvlak van Business, Finance en IT? Kom werken bij paraDIGMA groep als Business Intelligence Analist!

Vacature

Vacature Backoffice Medewerker bij Resolu

Ben jij goed en zorgvuldig in jouw administratieve werk, ben je behulpzaam, enthousiast en leergierig? En bovendien een echte teamplayer? Kom dan werken bij Resolu! 

Vacature

Vacature Backoffice Medewerker

Ben jij zorgvuldig in je administratieve werk, behulpzaam, enthousiast en leergierig? Ben je daarnaast een echte teamplayer? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze Backoffice Medewerkers vervullen een belangrijke sleutelpositie binnen de organisatie.

Vacature

Vacature Flex Student bij paraDIGMA groep

Ben jij easy met computers en heb jij passie voor administratieve werkzaamheden? Kom dan werken bij het studententeam van paraDIGMA groep.

Vacature

Vacature Planner

Ben je accuraat met agenda's, heb je snel overzicht en ben je een energieke teamspeler? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou als Planner! 

Vacature

WO Stagiaire rechten

Ben jij een rechtenstudent en volg je een master met een focus op gegevensbescherming- en privacy of begin je daar op korte termijn aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature

Vacature Backoffice Medewerker PSION

Ben jij een kei in het onderhouden van contacten en wil je graag in een leuk team werken? Ben je daarnaast ook sterk in de administratieve hoek en til jij het team naar een hoger niveau? Dan zijn wij op zoek naar jou als nieuwe collega Backoffice Med...

Vacature

Vacature Allround ICT Medewerker

Ben jij op zoek naar een leerzame baan in de ICT? Voor onze gezellige en hardwerkende ICT afdeling, zoeken wij een Allround ICT medewerker. Kom jij dit team versterken?

Vacature

Vacature Kwaliteitsmedewerker

Ben jij een zorgvuldig werkend, behulpzaam en energieke kwaliteitsmedewerker/adviseur, en ben je toe aan een #carriereshift? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! paraDIGMA groep is op zoek naar een Kwaliteitsmedewerker.

Vacature

Vacature Frontoffice Medewerker

Heb jij een open uitstraling, makkelijk in het leggen van contact, in staat om zelfstandig te werken en ook nog eens prettig om te horen aan de telefoon? Dan ben jij misschien wel het nieuwe gezicht voor onze organisatie aan de Frontoffice

Vacature

Vacature Backoffice Medewerker bij Inverzo

Ben jij zorgvuldig in je administratieve werk, behulpzaam, enthousiast en leergierig? Ben je daarnaast een echte teamplayer? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze Backoffice Medewerkers vervullen een belangrijke sleutelpositie binnen de organisatie. Om...

Vacature

Vacature Marketing Creative bij paraDIGMA groep

Ben jij een dynamische, proactieve creative en wil je ons helpen heel Nederland Duurzaam inzetbaar te maken? Lees dan vooral verder!

Vacature

Vacature Planner Trainingen

Ben jij onze rots in de branding op het gebied van processen optimaliseren en regelen? Houd jij van puzzelen én zo efficiënt mogelijk agenda’s vol plannen met gave trainingen? Ben je daarnaast óók nog administratief sterk? Dan zijn wij op zoek naar j...

Open sollicitatie

Staat er geen passende vacature voor je bij? Stuur ons een open sollicitatie!
Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.