Persoonlijk leiderschap

Brandweer-9

Welkom op paraDIGMA.nl

Neem de verantwoordelijkheid.

Een van de belangrijkste pijlers van onze interne organisatiecultuur is persoonlijk leiderschap. Een term die de laatste tijd steeds meer gebruikt wordt. Maar wat betekent het nou precies?

In onze ogen gaat persoonlijk leiderschap over een keten van omstandigheden. Als jij goed wilt presteren op werk, is het belangrijk dat je privéleven op orde is. En natuurlijk is het ook belangrijk dat je continu kijkt naar of je huidige baan nog bij jou past. Wij spreken graag over ‘grip’. Wanneer je grip hebt, verhoogt dat de kwaliteit van je werk.

Practice what you preach

Wij adviseren werkgevers en medewerkers over persoonlijk leiderschap, maar als vanzelfsprekend brengen we het ook binnen onze eigen organisatie in de praktijk. Want hoe kun je anderen helpen, als je het zelf niet ook doorvoert in je dagelijkse werk? Bij paraDIGMA groep betekent dat bijvoorbeeld dat we niet om verantwoordelijkheid vragen, maar dat we deze nemen. Jij bepaalt binnen jouw functie welke kant jij op gaat en hoe je jezelf ontwikkelt. Samen vormen wij jouw toekomst.

Wederzijds vertrouwen

Op de toppen van je kunnen presteren vraagt niet alleen een investering van jou als professional, maar ook inzet en vertrouwen van ons als werkgever. Als je bij ons komt werken, is die vertrouwensband cruciaal. Dat betekent bijvoorbeeld dat je na je proeftijd direct een vaste aanstelling krijgt. En een beoordelingsgesprek, daar doen we niet aan. Wij vertrouwen erop dat je feedback of knelpunten direct met je collega’s deelt. Waarom zou je dit opsparen, als je elkaar ook direct kunt helpen? We heten niet voor niets paraDIGMA groep.

Eigenzinnigheid en durf om te veranderen kenmerkt onze collega’s. Wij hopen natuurlijk dat jij tijdens het lezen enthousiast bent geworden en dat je je verder wilt oriënteren op een carrière bij een van onze labels. Bekijk dan zeker even alle vacatures, of stuur ons een kort bericht. Dan nemen we snel contact met je op voor een kennismaking.

Bekijk onze vacatures!

Neem contact met ons op