Werken aan een duurzaam inzetbaar Nederland

Kantoor - manager-12

Welkom op paraDIGMA.nl

Jouw werk bij paraDIGMA groep is maatschappelijk relevant.

Zet jij je graag in voor anderen? Werken bij paraDIGMA groep betekent dat je directe invloed hebt op het werkplezier van een grote groep werkende Nederlanders. Wij zijn ervan overtuigd dat duurzame inzetbaarheid – net als verzuim – over meer gaat dan alleen medische kwesties. Vaak heeft het ook met managementstijlen en organisatiecultuur te maken. Als je onze collega wordt, ga je dus niet alleen aan de slag bij een dynamisch en snel ontwikkelende organisatie, maar draag je ook bij aan de inzetbaarheid, ontwikkeling en vitaliteit van medewerkers bij onze labels.

Wat betekent dat in de praktijk?

Van bedrijfsarts tot IT’er, van psycholoog tot recruiter; iedereen binnen paraDIGMA groep is onderdeel van onze overtuiging dat de combinatie van plezier op en in je werk en een goede balans tussen je werk- en privéleven, elkaar versterkt. Dit is dan ook een belangrijk onderdeel van onze eigen organisatiecultuur. Bovendien houden we onze eigen medewerkers en klanten de spiegel voor: we confronteren en stimuleren ze om naar zichzelf te kijken, stappen te zetten en te veranderen. Het fundament waarop  paraDIGMA groep gebouwd is, is de belangrijkste bouwsteen van de manier waarop wij onze partners helpen. Onze mensen zorgen dat de werkgever en zijn medewerkers samen verantwoordelijkheid nemen voor organisatiecultuur, arbeidsomstandigheden en de kwaliteit van de arbeid. Een gezonde en vitale werkomgeving, levert betere output.

Maatschappelijke relevantie

Jouw werk bij paraDIGMA groep is maatschappelijk relevant. Je werkt niet alleen aan, maar ook in een gezonde werkomgeving, waarbij privé en werk in balans is. Bij paraDIGMA groep staat onderlinge samenwerking, ontwikkeling en vrijheid centraal. Op die manier zorg je er vanuit jouw expertise en eigen ervaring voor dat bij ons aangesloten werkgevers en medewerkers ook succesvol functioneren. Ook als het soms wat minder gaat.

Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op, want wij vinden het ontzettend leuk om met bevlogen mensen te praten over de toekomst van onze organisatie.

Bekijk onze vacatures!

Neem contact met ons op.