WAT SPEELT ER OP
HET GEBIED VAN
DUURZAME INZETBAARHEID

ACT-meting gaat verder onder de naam Reflact©

Nieuwegein, 1 mei 2024 – Vanaf vandaag gaat de Analytical Competence Tool van paraDIGMA groep, beter bekend als de ACT-meting, verder onder de naam Reflact© – Human Development Tool. Reflact© is een unieke en innovatieve tool die op basis van competenties en beelden inzicht verschaft in talenten, kwaliteiten en het potentieel van individuen, teams en complete organisaties. De nieuwe naam weerspiegelt de waarden human development, (zelf)reflectie én actie ondernemen die paraDIGMA groep hoog in het vaandel heeft staan.

Inzicht in natuurlijke talenten en aangeleerde patronen

Reflact© helpt snel tot de kern te komen tijdens gesprekken, natuurlijke talenten in kaart te brengen en ook aangeleerde patronen inzichtelijk te maken die energie kunnen kosten. Het maakt bewust hoe iemand doorgaans reageert in stressvolle situaties en waar dit gedrag zijn oorsprong vindt. Zo helpt de tool om duurzamer gedrag te vertonen. paraDIGMA groep zet de meting al een aantal jaar in in de dagelijkse dienstverlening richting haar klanten, en is sinds augustus 2023 in het bezit van de rechten van deze unieke meting. Dagelijks wordt Reflact© ingezet door meer dan 400 coaches, HR-medewerkers en leidinggevenden door het hele land.

Cis Hageman, directeur myHBMcenter, onderdeel van paraDIGMA groep: “Ik ben erg trots op de rebranding van Reflact©. De nieuwe naam sluit beter aan bij de inhoud van de unieke en innovatieve methode. Daarnaast hebben we de afgelopen maanden ook hard gewerkt aan een vernieuwde visuele identiteit en tone of voice, om de tool overzichtelijker en gebruiksvriendelijker te maken. Inhoudelijk verandert er echter niets. Reflact© is en blijft een unieke methode die een persoonlijke analyse maakt van waar natuurlijke talenten en competenties liggen. Dat geeft mensen de ruimte om bewuste keuzes te maken. Op die manier hopen we zoveel mogelijk mensen in Nederland en daarbuiten te helpen om in hun kracht te gaan leven en werken.”

Over Reflact©

Reflact© creëert inzicht in talenten en competenties die van nature bij mensen passen, zorgt ervoor dat ze weten waarom ze doen wat ze doen, en wat daar eventueel aan ten grondslag ligt. Dat geeft ruimte om bewuste keuzes te maken voor dat wat van nature bij ze past. Ook op momenten dat er druk ontstaat. Reflact© is een slimme, unieke en innovatieve methode die een persoonlijke analyse maakt van waar natuurlijke talenten en competenties liggen. Daarmee ga je meer vanuit je kracht leven en werken. Reflact© kijkt naar elk aspect van wie je bent en wat je doet. Dagelijks wordt Reflact© ingezet door meer dan 400 coaches, HR-medewerkers en leidinggevenden door het hele land. Ook OffCourse, PSION en Puls – allen onderdeel van paraDIGMA groep – bieden Reflact© in hun dienstverlening aan.

Over paraDIGMA groep

paraDIGMA groep is een innovatieve en trendsettende groep van samenwerkende bedrijven met expertise op alle deelgebieden van Duurzame Inzetbaarheid. Van oplossingen voor verzuim, vitaliteitsbeleid, re-integratievraagstukken, psychische of fysieke begeleiding en opleiding en ontwikkeling. Een positieve organisatiecultuur, persoonlijk leiderschap en vitaliteit staan hierin aan de basis.

MAAK HET VERSCHIL

Kom werken voor paraDIGMA groep en help ons het verschil te maken op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid!

GERELATEERDE BERICHTEN

Ga naar de bovenkant