WAT SPEELT ER OP
HET GEBIED VAN
DUURZAME INZETBAARHEID

Het Anders Denken Symposium 2023: Schrijf u nu in!

Ga de uitdaging aan! Schrijf u in voor het Anders Denken Symposium op 27 september 2023, georganiseerd door paraDIGMA groep. Tijdens dit symposium dagen we u uit om buiten de gebaande paden te treden, bestaande structuren uit te dagen en nieuwe manieren van denken te verkennen. Het is een unieke gelegenheid om te ontdekken hoe creatieve chaos kan leiden tot baanbrekende innovaties en het creëren van een andere toekomst.

Structuurbarbaren

In een wereld waarin conventionele denkwijzen de norm zijn, dagen wij organisaties uit om op een andere manier te kijken naar organisatiecultuur en -structuur. Is het niet tijd om allemaal structuurbarbaren te worden? Dit symposium daagt u uit om buiten de gebaande paden te treden, bestaande structuren uit te dagen en nieuwe manieren van denken te verkennen. Het is een unieke gelegenheid om te ontdekken hoe creatieve chaos kan leiden tot baanbrekende innovaties en het creëren van een andere toekomst.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens dit boeiende evenement bieden we u een dag vol inspiratie, interactie en inzichten van prominente sprekers, waaronder Peter Ros en onze eigen CEO, Rudo Vissers. Bovendien krijgt u de kans om te netwerken met gelijkgestemde professionals en deel te nemen aan een stimulerende netwerkborrel na het plenaire programma.

Schrijf u nu in!

Wilt u hierbij zijn? U kunt u nu inschrijven voor het Anders Denken Symposium 2023 via de website www.andersdenkensymposium.nl. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze LinkedIn pagina.

Save the date - Anders Denken Symposium 2023
MAAK HET VERSCHIL

Kom werken voor paraDIGMA groep en help ons het verschil te maken op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid!

GERELATEERDE BERICHTEN

Ga naar de bovenkant