Anders Denken Symposium programma

Anders Denken 2021 programma

Welkom op paraDIGMA.nl

Dit mag u niet missen

Het programma van het Anders Denken Symposium 2021

Het paraDIGMA groep Anders Denken Symposium 2021 komt steeds dichterbij. Nu alle sprekers bekend zijn gemaakt, kon het programma niet uitblijven.

Laat u 100% inspireren

9 september – 14:00 uur – Anders Denken Podcast met paralympisch snowboardster Renske van Beek

16 september – 14:00 uur – Presentatie van paraDIGMA groep CEO Rudo Vissers

23 september – 14:00 uur – Presentatie van schrijfster Francien Regelink

30 september – 14:00 uur – Live programma met psychiater, filosoof en hoogleraar Damiaan Denys en bekend Nederlands historicus en schrijver Maarten van Rossem, en een interactieve panelsessie met alle sprekers van het symposium.

Wilt u meer weten over de invulling van het programma en de onderwerpen die besproken worden? Kijk dan snel op de website van het Anders Denken Symposium 2021.

Het Anders Denken Platform: toegang tot alle media!

Met het Anders Denken Platform kunt u alle lezingen, video’s en nog veel meer bekijken en terugkijken wanneer u dat maar wilt. U kunt gemakkelijk toegang tot het platform door u in te schrijven.

Schrijf u nu in

Wilt u het meeste halen uit het Anders Denken Symposium 2021? Mis dan het slotevent op 30 september niet met een rechtstreekse en interactieve uitzending en stel uw vragen rechtstreeks aan een van de sprekers!

Heeft u geen tijd om de lezingen te bekijken? Geen zorgen, u kunt alle lezingen en video’s tot en met 28 oktober terugkijken. Zo hoeft u niks te missen!

Doe mee!

Heeft u zich nog niet ingeschreven voor het Anders Denken Symposium 2021? Doe dit kan kosteloos en snel via www.andersdenkensymposium.nl

inschrijven voor het Anders Denken Symposium 2021

Het laatste nieuws