WAT SPEELT ER OP
HET GEBIED VAN
DUURZAME INZETBAARHEID

Maak jij de #carriereshift naar het leukste Office Team van Nederland?

Krijg jij een glimlach op je gezicht als je mensen zo goed mogelijk van dienst kan zijn? Vind je het leuk om administratief werk te doen en zet jij graag die extra stap? Dan kunnen wij niet wachten om kennis met je te maken!

Team Office van paraDIGMA groep is het leukste Office Team van Nederland. Het team bestaat uit  Frontoffice-, Backoffice– en Planning collega’s. Samen zorgen wij ervoor dat het in onze organisatie op rolletjes loopt en dat onze collega’s hun werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. We hebben vaak telefonisch contact met klanten en medewerkers, plannen afspraken in, wikkelen taken af in onze systemen en verwerken de administratie. Daarnaast zorgen wij er altijd voor dat klanten, collega’s en leveranciers zich welkom voelen in onze organisatie.

Het Office Team is gevestigd op ons servicekantoor in Nieuwegein.

 Onderdeel worden van ons team? Bij ons krijg je:

  • Een inspirerend en hecht team, inclusief leuke uitjes en borrels met je collega’s;
  • De benodigde middelen zoals een laptop en een telefoon, zodat jij je werk zo goed mogelijk kunt uitvoeren;
  • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Een vast contract (na je 2 maanden proeftijd);
  • Een passend salaris, afhankelijk van je ervaring.

Heb jij Mbo werk- en denkniveau, beheers je de Nederlandse taal uitstekend én werk jij nauwkeurig? Stuur je CV, motivatiebrief en voorkeur voor de rol en wie weet maak jij binnenkort de #carriereshift!

Maak de #carriereshift

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 900 KB.
Max. bestandsgrootte: 900 KB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werken bij paraDIGMA groep

Word je onderdeel van Team Office, dan word je onderdeel van paraDIGMA groep. paraDIGMA groep is een overkoepelende organisatie, gespecialiseerd in duurzame inzetbaarheid. De groep is ontstaan uit een arbodienstverlener en inmiddels uitgegroeid tot een moedermaatschappij met meerdere opererende labels en 900+ geweldige collega’s.

Werken bij paraDIGMA groep is werken aan het werkplezier in Nederland. Want, wie zich lekker voelt, gaat met plezier naar zijn werk. En wie plezier heeft in zijn werk, voelt zich lekker. Daar zijn we met paraDIGMA groep op gespitst: de vitaliteit van de mens in organisaties staat bij ons bovenaan.

Kom jij ons versterken?

Bij paraDIGMA groep werken mensen die stuk voor stuk het verschil willen maken en die de visie als geen ander kunnen uitdragen. Wij zijn ondernemend, hebben passie voor wat we doen, stimuleren anders denken en geven vrijheid om jouw eigen pad te volgen. Van #carriereshift naar paradigmashift.

MAAK HET VERSCHIL

Kom werken voor paraDIGMA groep en help ons het verschil te maken op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid!

GERELATEERDE BERICHTEN

Ga naar de bovenkant