WAT SPEELT ER OP
HET GEBIED VAN
DUURZAME INZETBAARHEID

Psyon vanaf nu Sazyes!

Sinds september 2021 is Psyon onderdeel van paraDIGMA groep. De aansluiting bood Psyon nieuwe kansen om zich verder te ontwikkelen. Hier hoort een nieuwe uitstraling en een naamswijziging bij. Vanaf 1 maart gaat Psyon dan ook verder als Sazyes!

Psyon is een belangrijke speler op het gebied van onafhankelijke medische diagnostiek en advisering. Psyon wil zich breed, snel en innovatief ontwikkelen de komende jaren. Om deze positieve ontwikkelingen kracht bij te zetten, maken we een nieuwe start, een nieuw geluid in de markt. Met de rebranding van het merk Psyon tot Sazyes geven we hiervoor het startsignaal.

Sazyes

Sazyes is afgeleid van het Franse ‘sagesse’, wat letterlijk wijsheid betekent. Het staat voor de inhoudelijke kennis en expertise, maar ook voor de kennisuitwisseling binnen de groep met onder andere bedrijfsartsen, psychologen, adviseurs en arbeidsdeskundigen. In Frankrijk wordt de betekenis ruimer gevoeld als “respect”, “goede keuzes maken en daar verantwoording voor nemen” en “acceptatie van verschillen”. Daarnaast geeft de “YES” de nieuwe energie aan: “we gaan ervoor!”.

Dienstverlening

Met Sazyes gaan we verdieping geven aan de huidige dienstverlening. We willen nog meer aansluiten op de actuele behoefte in de markt om wetenschappelijk onderbouwde antwoorden te geven op vragen van een bredere doelgroep.

Sazyes richt zich op het beoordelen van belastbaarheid en beperkingen bij verzuim en arbeidsongeschiktheid. Daarnaast beantwoordt Sazyes vragen over aansprakelijkheid, causaliteit en de toerekenbaarheid van gedrag. Sazyes zal verder alle onderzoeken die in samenwerking met specifieke opdrachtgevers zijn ontwikkeld en uitgevoerd, voortzetten.

Sazyes biedt onder andere: psychiatrische, neurologische, orthopedische en verzekeringsgeneeskundige expertises, belastbaarheidsonderzoek, neuropsychologisch onderzoek (ook voor anderstaligen en analfabeten) en onderzoek naar intelligentie, autisme, ADHD en ADD.

Contactgegevens

U kunt vanaf 1 maart 2023 contact met Sazyes opnemen via info@sazyes.nl en via 088 – 032 24 40. Voor vragen rondom facturatie kunt u contact opnemen met finance@paradigma.nl.

MAAK HET VERSCHIL

Kom werken voor paraDIGMA groep en help ons het verschil te maken op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid!

GERELATEERDE BERICHTEN

Ga naar de bovenkant