WAT SPEELT ER OP
HET GEBIED VAN
DUURZAME INZETBAARHEID

FAQ aandeelhouderswijziging paraDIGMA groep

Wie wordt de nieuwe aandeelhouder van paraDIGMA groep?

De nieuwe aandeelhouder is Castik, een Duitse organisatie die vergelijkbaar is met Mentha. Castik is gevestigd in München en is aandeelhouder van Europese bedrijven in allerlei sectoren. Hun doel is het creëren van marktleiders door aandeelhouder te worden van bedrijven die autonoom hard groeien, waar mogelijkheden zijn voor acquisities en waarbij digitalisering een mooie rol kan spelen in verdere groei.

Waarom kiest Castik voor paraDIGMA groep?

Castik ziet het belang van goede bedrijfsgezondheidszorg en zeker de verschuiving van een curatieve naar preventieve aanpak. Hiermee onderstrepen zij de visie van paraDIGMA groep. Zij zijn onder de indruk van de groei in de afgelopen jaren en de wijze waarop onze visie in de organisatie is geworteld, en hoe deze naar buiten wordt uitgedragen door paraDIGMA groep en haar labels. Daarnaast zien zij groeikansen voor de organisatie.

Wat zijn de plannen van Castik?

paraDIGMA groep heeft toekomstplannen gedefinieerd samen met de vorige aandeelhouder, deze blijven ook van kracht met de nieuwe aandeelhouder.

Wat betekent dit voor onze organisatie?

Voor paraDIGMA groep is dit een positieve ontwikkeling en een kans om verder te bouwen aan gezonde organisaties en een duurzaam inzetbaar Nederland! De wijziging van aandeelhouder geeft nieuwe groei- en ontwikkelmogelijkheden. Dat betekent dat we onze visie verder kunnen uitdragen en steeds meer organisaties kunnen ondersteunen op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Wat betekent dit voor u?

Voor u en in de samenwerking met paraDIGMA groep verandert er verder niets. Uw aanspreekpunt en de visie, aard en kwaliteit van dienstverlening blijven gelijk. paraDIGMA groep gaat gewoon door met de missie om heel Nederland duurzaam inzetbaar te maken. Castik onderschrijft het belang van sterke professionals die het verschil kunnen maken voor uw organisatie.

Wat betekent het voor de labels?

De labels blijven bestaan en ook de structuur van een organisatie bestaande uit diverse labels, blijft onveranderd. Alle rollen in de directie blijven in tact en voor de medewerkers verandert er niets. De nieuwe aandeelhouder gelooft in de visie van paraDIGMA groep en is onder de indruk van de manier waarop de organisatie is opgezet en deze visie toepast in de bedrijfsgezondheidszorg. Zij onderschrijven dat de labelstructuur zoals deze nu staat, bewust en zorgvuldig door paraDIGMA groep is opgezet en dat er geen aanleiding is om deze structuur te veranderen.

Per wanneer gaat dit in?

Woensdag 27 maart 2024 is er getekend, dit is onder voorbehoud van goedkeuring door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en Autoriteit Consument & Markt (ACM). Na de formele goedkeuring is Castik de nieuwe aandeelhouder en nemen we afscheid van Mentha.

MAAK HET VERSCHIL

Kom werken voor paraDIGMA groep en help ons het verschil te maken op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid!

GERELATEERDE BERICHTEN

Ga naar de bovenkant