WAT SPEELT ER OP
HET GEBIED VAN
DUURZAME INZETBAARHEID

Persbericht: Aandeelhouderswijziging paraDIGMA groep

Nieuwegein, 28 maart 2024 – paraDIGMA groep is de afgelopen jaren flink gegroeid tot een leider op het gebied van duurzame inzetbaarheid onder aandeelhouderschap van Mentha. Na vier jaar samenwerking draagt Mentha haar aandelen over aan Castik*. Castik onderschrijft de visie van paraDIGMA groep en met Castik als aandeelhouder wil paraDIGMA groep haar strategie en groeiambities voortzetten.

Onder leiding van het huidige managementteam kan paraDIGMA groep samen met Castik de volgende stap in de groeiambities zetten. De samenwerking met Mentha startte in 2020 en zorgde voor een groeispurt van de organisatie. Het aantal medewerkers is verviervoudigd en er is landelijke dekking gerealiseerd door middel van een kantorennetwerk met 9 locaties verspreid over Nederland. Naast sterke groei door uitbreiding van de organisatie en het aantrekken van nieuwe klanten, hebben diverse overnames de dienstenpropositie van paraDIGMA groep verder uitgebreid. Het is nu het moment om vooruit te kijken naar de volgende fase, waaronder het verkennen van mogelijkheden in het buitenland.

Peter Kruissen, CEO paraDIGMA groep: ā€œSamen met Mentha zijn we de afgelopen jaren hard gegroeid en hebben we een professionaliseringslag gemaakt. Nu is het tijd voor de volgende stap. Ik heb er alle vertrouwen in dat we die samen met Castik zullen zetten.ā€

Barend Rutten, Mentha: ā€œHet was een groot plezier om samen met Rudo Vissers, Peter Kruissen, het bredere management en alle getalenteerde medewerkers samen te werken. Er is ontzettend hard gewerkt de afgelopen vier jaar om de organisatie te bouwen tot wat het nu is: een grote, unieke speler in Nederland. Met vertrouwen dragen we de organisatie nu over aan Castik, de juiste partner voor paraDIGMA groep. We wensen Castik en paraDIGMA groep het allerbeste voor de toekomst.ā€

Heeft u vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Bekijk dan de FAQ. Neem gerust uiterlijk 12 april 2024 contact op met uw contactpersoon bij paraDIGMA groep of neem contact op via marcom@paradigma.nl.

*De transactie is onderhevig aan goedkeuring van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en Autoriteit Consument & Markt (ACM)

MAAK HET VERSCHIL

Kom werken voor paraDIGMA groep en help ons het verschil te maken op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid!

GERELATEERDE BERICHTEN

Ga naar de bovenkant