Ons label Immediator

Brandweer-15

Welkom op paraDIGMA.nl

Immediator

Meedenken aan de beste verzuimaanpak

Immediator is de specialist van het eigen-regiemodel en weet als geen ander wat er allemaal bij komt kijken: van spreekuurplanning en agendabeheer tot het veren van een goede dialoog met de leidinggevende. Dit is terug te zien in onze aanpak. We zorgen ervoor dat u niet alleen de juiste bedrijfsarts krijgt, maar wij zijn ook uw steun en toeverlaat bij de implementatie of doorontwikkeling van eigen regie. We werken ook samen met uw interne deskundigen. 

Eigen-regiemodel 

Immediator werkt samen met (zelfstandig gevestigde) geregistreerde bedrijfsartsen in organisaties die gebruik willen maken van de maatwerkregeling- ook wel eigen regie genoemd. We zijn dus geen arbodienst.  

De rolverdeling met de bedrijfsarts als adviseur voor alle lagen van de organisatie is anders dan bij arbodiensten gebruikelijk is. Als verzuim over keuzes gaat, dan ligt het gesprek hierover in eerste instantie bij leidinggevende en medewerker. Hierin adviseert de bedrijfsarts om deze gesprekken zelf aan te gaan. Pas bij het medische gedeelte komt de bedrijfsarts in beeld bij de medewerker. Doordat de werkgever eerst de dialoog aangaat met de medewerker is dit vaak al voldoende om verzuim te voorkomen. 

Immediator_Logo_Tegel-01

Een bedrijfsarts gericht en vraaggestuurd inzetten?  

De professionals van Immediator staan voor u klaar! 

ga naar de site