Wat betekent 'paraDIGMA'?

bouwplaats-11-spiegel-3

Welkom op paraDIGMA.nl

Durf te veranderen!

Een paradigma is een samenhangend stelsel van modellen en theorieën waarbinnen de werkelijkheid beschreven wordt. Met andere woorden: het is de manier waarop wij de werkelijkheid ervaren. En iedereen ervaart dit op zijn eigen manier. Dit betekent niet dat onze kijk op de werkelijkheid nooit verandert. In tegendeel: door middel van nieuwe inzichten, onderzoeken, modellen en theorieën kan een nieuw paradigma worden geschapen. Zo schiep Galileo Galileï met zijn theorie dat de zon niet om de aarde draait, maar andersom; een nieuw paradigma! Dit wordt een paradigma-shift genoemd, oftewel een revolutie in de wetenschap.

Waarom 'paraDIGMA'? 

Geïnspireerd door deze gedachte is het merk paraDIGMA groep ontstaan; de overkoepelende organisatie van een groep van samenwerkende labels, die zich inzetten op alle deelgebieden van Duurzame Inzetbaarheid. DIGMA staat voor Duurzame Inzetbaarheid & GezondheidsManagement. para staat voor de samenhang hierin.

Een paraDIGMA-shift 

In het dagelijks leven spelen paradigma’s een grote rol in hoe we de wereld zien, hoe we situaties beoordelen en hoe we daarmee om gaan. Dit leidt wellicht niet altijd tot succes. Misschien klopt dan je paradigma niet. Om wél succesvol te zijn is er in onze ogen maar één advies: Durf te veranderen! Met andere woorden een paraDIGMA-shift. Wij ondersteunen werkgevers, leidinggevenden en medewerkers hierbij en durven ons te committeren aan resultaat!

Geïnspireerd? 

Laat je inspireren door paraDIGMA groep! Wij delen graag onze kennis, interessante webinars, en whitepapers én inspirerende artikelen. 

Laat je inspireren!