Maak kennis met PDG Health Services

PDGHS_banner 2

Welkom op paraDIGMA.nl

Uw partner bij medische (arbeids)vraagstukken

Maak kennis met ons nieuwe label PDG Health Services

paraDIGMA groep breidt uit! Vanaf 1 juni 2021 is PDG Health Services het nieuwe label van paraDIGMA groep voor al uw medische arbeidsgerelateerde vraagstukken. Dankzij deze uitbreiding biedt paraDIGMA groep een compleet pakket op het gebied van duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en arbeidsverzuim voor uw medewerkers en uw organisatie.

Maak kennis met PDG Health Services!

Zeker het afgelopen jaar is gebleken hoe waardevol gezondheid en vitaliteit voor ons zijn. We willen aan de slag, onze collega’s weer ontmoeten, maar vooral veilig en gezond werken met elkaar! In sommige gevallen van arbeidsverzuim of om preventief verzuim aan te pakken, is medisch onderzoek of behandeling nodig. Laurens van Arnhem, directeur van PDG Health Services, legt uit wat PDG Health Services hierin kan betekenen: “Binnen alle labels van paraDIGMA groep is er een gemeenschappelijk doel: Nederland duurzaam inzetbaar maken. Wij geloven dat een belangrijk verschil wordt gemaakt bij de aanpak van verzuim en het bevorderen van vitaliteit door een (medisch) preventieve aanpak. De professionals van PDG Health Services bieden medewerkers van ieder type organisatie een divers palet aan diensten aan, zoals medische keuringen, preventief medische onderzoeken, vaccinaties en zorgcoaching. Wij zijn er trots op om de uitgebreide dienstenportfolio van paraDIGMA groep te complementeren met onze preventieve medische expertise en zo onze bijdrage te leveren aan ons gezamenlijke doel.”

Vitale en gezonde medewerkers in uw organisatie

PDG Health Services neemt diverse keuringen, onderzoeken en medische handelingen zoals vaccinaties voor uw organisatie uit handen. Bij vaccinaties kunt u denken aan de jaarlijkse griepvaccinaties maar ook aan COVID-19 vaccinaties. Deze vaccinaties worden uitgevoerd door BIG-geregistreerde verpleegkundigen onder toezicht van een BIG-geregistreerde arts.

U kunt bij PDG Health Services terecht voor:

  • Preventief medische onderzoeken (PMO);
  • Beroepskeuringen;
  • Zorgcoaching;
  • Verzekeringskeuringen;
  • Vaccinaties;
  • COVID-19 diensten.

Meer informatie?

Kunnen wij u ondersteunen bij een medisch (arbeids)vraagstuk, voor uw medewerkers en uw organisatie? Wij staan voor u klaar! Kijk op de website van PDG Health Services, en volg onze LinkedIn-pagina om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en interessante artikelen.

Het laatste nieuws