Werken bij paraDIGMA groep als Frontoffice Medewerker

paradigma-groep-opticien

Welkom op paraDIGMA.nl

Werken bij paraDIGMA groep als Frontoffice Medewerker

Een kijkje in de spiegel met Janique.

Janique Konings is sinds december 2021 Frontoffice Medewerker bij paraDIGMA groep. Ze is nog maar kort werkzaam bij paraDIGMA groep, maar voelt zich al helemaal thuis. Janique neemt ons mee in haar ervaring en werkzaamheden als Frontoffice Medewerker.

Janique: “Mijn schoonzus was al werkzaam bij paraDIGMA groep en was altijd al enthousiast. Toen ik hoorde dat er een vacature openstond voor Frontoffice Medewerker, was daarom direct mijn aandacht getrokken. De wereld van de arbodienstverlening interesseert mij enorm en samen met mijn passie voor de mens is de frontoffice een perfecte combinatie!

De kennismaking voelt als een warm bad

De eerste kennismakingsdagen waren zeer positief. Iedereen ontvangt je met open armen, is bereid om je te helpen en je welkom te laten voelen. Het voelt echt als een warm bad! Zodra je bij paraDIGMA groep komt werken, heb je de eerste dag van de maand een welkomstdag met alle nieuwe collega’s. Ook CEO en oprichter van paraDIGMA groep Rudo Vissers komt hier zijn visie vertellen.

Je staat met iedereen in contact

Als je bij de frontoffice werkt, sta je voornamelijk klanten en collega’s (telefonisch) te woord. Je hebt vaak te maken met een specifieke doelgroep, die soms wat kwetsbaar kan zijn. Je leert daardoor heel goed om mensen op hun gemak te stellen en te geven wat ze nodig hebben tijdens een gesprek. Dit is dan ook een belangrijke en waardevolle eigenschap die je moet bezitten. Daarnaast sta je altijd klaar voor de mensen die bij je aan de balie komen en een afspraak hebben met een arts, verpleegkundige, psycholoog of een van je andere collega’s. Iedere dag is weer anders met nieuwe vragen waar je een oplossing voor moet zoeken. Het is nooit saai!

Een gemiddelde werkdag

Wanneer je ’s ochtends binnenkomt op locatie zorgen we er met elkaar voor dat het kantoor en de ontvangstruimte tip top in orde is. We halen post op, maken de keuken in orde, vullen de koffie bij en hebben een gezellig praatje met elkaar. Gedurende de dag komen er verschillende telefoontjes binnen voor en vanuit alle labels binnen paraDIGMA groep. Je ondersteunt hen waar mogelijk en schakelt met andere collega’s indien nodig.

Tussendoor verrichten we administratieve werkzaamheden, ondersteunen we bij een vergadering of doen we een bestelling voor de locatie; dit maakt het werk weer afwisselend. Regelmatig komen er ook collega’s langslopen voor hulp of een gezellig praatje. Zodra de dag voorbij is, zorgen we weer dat alles op orde is en netjes op zijn plek staat. Tijd om naar huis te gaan!

Het is erg fijn om persoonlijk contact te hebben met mensen en ze te helpen waar nodig. Juist doordat je waardering krijgt ga je  altijd met een voldaan gevoel weer naar huis. Omdat je een belangrijk aanspreekpunt bent voor collega’s, leer je ook ontzettend veel nieuwe mensen kennen en voor je het weet ken je de gehele organisatie!

Werken bij paraDIGMA groep

Wat werken bij paraDIGMA groep anders maakt is dat het, ondanks de grootte, nog steeds vertrouwd en knus aanvoelt. Iedereen is benaderbaar, je leert veel nieuwe mensen kennen en krijgt de kans voor nieuwe uitdagingen. Je moet je goed kunnen aanpassen, want er veranderen dagelijks wel weer dingen. Dit maakt het juist heel leuk!

Word jij mijn nieuwe Frontoffice collega?

Ben jij bereid om net dat ene stapje extra te doen voor anderen en ben jij service- en klantgericht? Kun jij daarnaast secuur te werk gaan en goed schakelen tussen de verschillende telefoontjes? Maak dan de #carriereshift naar paraDIGMA groep en maak samen met ons het verschil! 

 

Het laatste nieuws