Werken bij paraDIGMA groep als Backoffice medewerker

Opticien-10

Welkom op paraDIGMA.nl

Een kijkje in de spiegel met Sylvia en Suzanne

Sylvia (46 jaar) en Suzanne (31 jaar) werken als Backoffice medewerkers voor Inverzo, één van de labels van paraDIGMA groep. Zij zijn de verbindende factor tussen de professionals, werkgevers, medewerkers en verzuimadviseurs. Iedere dag is weer een feestje en beiden gaan ook met veel plezier naar het werk.

“Werken bij paraDIGMA groep geeft energie! Iedere dag hebben wij weer zin om naar het werk te gaan. Dit komt mede dankzij de goede werksfeer en omdat iedereen zeer bevlogen is!”

Hoe zijn jullie bij paraDIGMA groep terechtgekomen?

Sylvia: “Na 20 jaar werken in het basisonderwijs, was ik op zoek naar iets totaal anders. De vraag was; welke organisatie kan door mijn CV heen kijken en ziet mijn competenties en kwaliteiten als voormalig leerkracht? Een kennis attendeerde mij toen op een vacature bij het bedrijf waar zij zelf werkte: paraDIGMA groep! Op basis van mijn motivatiebrief werd ik uitgenodigd voor een gesprek. Er was direct een klik én ik kreeg de kans om te laten zien dat ik geschikt was voor de functie als Backoffice medewerker. Vier jaar later werk ik er nog steeds. En met veel plezier!”

Suzanne: “Voor mij liep het iets anders. Bij mijn vorige werkgever zat ik tijdelijk in de Ziektewet. In die tijd werd er ook gereorganiseerd, waardoor ik niet meer kon terugkeren naar mijn oude rol. Hieruit volgde een spoor 2-traject via Optios, ook één van de labels van paraDIGMA groep. Door mijn jobcoach ben ik erachter gekomen dat ik het beste thuishoor bij een organisatie die zich inzet voor het welzijn van mensen, gecombineerd met een administratieve rol. Uiteindelijk heeft mijn jobcoach mij voorgesteld aan paraDIGMA groep. Dit was gelijk een super goede match en na een maand kreeg ik hier al een vast contract!”

Hoe bevalt het werken bij paraDIGMA groep?

Suzanne en Sylvia geven toe zich allebei thuis te voelen bij deze organisatie. Suzanne: “Werken bij paraDIGMA groep geeft veel energie! Dit komt mede dankzij de goede werksfeer en omdat iedereen zeer bevlogen is. Daarnaast hebben we veel lol, maar zorgen er samen ook voor dat we bergen werk verzetten. Deze balans maakt paraDIGMA groep een fijne werkplek.”

Sylvia: De eerste werkweken bij paraDIGMA groep heb ik daarnaast als zeer positief ervaren. Je krijgt een warm welkom, iedereen is behulpzaam en helpt je op weg. Er is een duidelijk inwerktraject, waardoor je de organisatie, het label en alle bijbehorende werkzaamheden goed leert kennen. Dit is erg fijn omdat je de verbindende factor bent tussen de professionals, werkgevers, medewerkers en verzuimadviseurs.

Wat zijn de werkzaamheden van een Backoffice medewerker precies?

Suzanne: Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: het administratief ondersteunen van de arbeidsdeskundigen van Inverzo, het bijhouden van de mailboxen, facturatie, de verwerking van aanvragen en het plannen van diverse onderzoeken. Daarnaast zijn wij het (telefonische) aanspreekpunt van het label, zowel intern als extern.

Sylvia: Juist omdat ons takenpakket zo breed en divers is, is geen enkele dag hetzelfde. Klinkt cliché maar dit maakt het werk wel afwisselend en uitdagend. De nauwe samenwerking met collega’s maakt het werk ook nog eens extra leuk! Daarnaast werken wij afwisselend thuis of op kantoor. Wanneer de dag start maken we eerst een dagplanning met elkaar. Dit doen wij op basis van een prioriteitenlijst en tussendoor beantwoorden we de telefoontjes en pakken we spoedverzoeken op!

Wat zien jullie graag terug in de nieuwe Backoffice medewerker?

Sylvia: “De klik die ik heb met Suzanne is erg goed. Wij vullen elkaar altijd heel goed aan! Omdat we twee dagen per week samen werken, is onze communicatie naar elkaar erg belangrijk. We leren veel van elkaar en zijn allebei leergierig. De ideale Backoffice Medewerker past goed in ons team, is gestructureerd en bevlogen. Je wilt onderdeel zijn van ons team en het beste uit elkaar naar boven willen halen.”

Suzanne: Daarnaast moet je snel kunnen schakelen en natuurlijk een flinke dosis gezelligheid met je mee brengen!

Ben je enthousiast en wil jij graag onderdeel zijn van het Backoffice team? Maak de #carriereshift en stuur je CV en motivatie in naar recruitment@paradigma.nl

Foto Backoffice Suzanne en SylviaSylvia en Suzanne, Backoffice medewerkers bij paraDIGMA groep

Het laatste nieuws