Nieuw onderdeel van de paraDIGMA groep: Inverzo

Paradigma - Argo-246

Welkom op paraDIGMA.nl

Nieuw onderdeel Inverzo

Nieuw onderdeel van de paraDIGMA groep: Inverzo

Per 1 maart 2019 is Inverzo het nieuwste onderdeel van de paraDIGMA groep. Inverzo is gespecialiseerd in arbeidsdeskundige onderzoeken en loonwaarde-adviezen voor organisaties, arbodiensten, verzekeraars en gemeentes.

De arbeidsdeskundigen die vielen onder arbodienstverlener De Arbodienst vallen nu onder Inverzo. Hoofd van het nieuwe label, Grace Bauer, is verheugd om de nieuwe koers van ‘haar team arbeidsdeskundigen’: Wij zijn trots en enthousiast om nog meer klanten kennis te laten maken met de succesvolle aanpak van onze arbeidsdeskundigen. Wij tonen onze klanten hoe wij ieder traject met volledige toewijding zorgdragen voor een zo’n gunstige mogelijke uitkomst voor zowel werkgever als werknemer’. Wij kijken er naar uit om onze slogan ‘Hoe kan het ook anders’ bij nog meer organisaties in Nederland toe te passen.

Alle Arbeidsdeskundigen zijn SRA geregistreerd en geheel op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Bij Inverzo is een arbeidsdeskundig onderzoek altijd in goede handen. Naast arbeidsdeskundige onderzoeken en loonadvisering, kan Inverzo  ook  adviseren van gemeentes over de mogelijkheid van mensen die onder de Participatiewet vallen. Tenslotte kunnen de arbeidsdeskundigen van Inverzo organisaties ook ondersteunen bij Bezwaar en Beroep en arbeidsdeskundige beoordelingen bij WGA en Ziektewet.

Is uw organisatie toe aan een verhelderend gesprek over een (preventief) arbeidsdeskundig onderzoek of wenst u meer informatie over Inverzo? Neem dan contact op via de website of via info@inverzo.nl.

Het laatste nieuws