WAT SPEELT ER OP
HET GEBIED VAN
DUURZAME INZETBAARHEID

Inverzo, Optios en OxHill7 vanaf nu samen: Puls!

Het is zover! Het nieuwe label Puls, onderdeel van paraDIGMA groep, is vanaf 1 januari 2023 live. De dienstverlening en visie van de labels liggen in elkaars verlengde maar kennen ieder een eigen expertise. Met het samengaan creëert paraDIGMA groep vanuit drie succesvolle labels één sterk merk, waarbij Puls de grootste speler in de markt van re-integratie, (personele) mobiliteit en arbeidsdeskundig advies wordt.

Maak kennis met Puls: arbeidsdeskundig advies, re-integratie, (personele) mobiliteit en duurzame inzetbaarheid

Iedereen die wil en kan werken, zou hiertoe de mogelijkheden moeten krijgen. Ons doel is de medewerker te laten ontdekken welk pad het beste bij diegene past, zodat hij of zij duurzaam inzetbaar is. Wij willen dat kansen voor arbeid inzichtelijk en haalbaar worden. Onze deskundigen onderbouwen de kansen en mogelijkheden met een gedegen analyse en begeleiden de medewerker en werkgever naar een duurzame en passende oplossing naar de arbeidsmarkt.

Algemeen directeur van Puls is Marlot van Osch, voorheen CEO van OxHill7: “Door het bundelen van krachten is meer expertise in huis, hebben we een betere landelijke dekking en meer slagkracht op innovatie en ontwikkeling om de veranderende markt bij of zelfs voor te blijven. Door de sterke punten uit ieder label mee te nemen, optimaliseren we onze diensten en service waar de klant en medewerkers profijt van hebben. Wij kijken ernaar uit om met al onze bevlogen professionals werkend Nederland te voorzien in duurzame oplossingen op het gebied van arbeidsdeskundigheid, re-integratie en (personele) mobiliteit.”

Puls: een zetje in de juiste richting

De naam Puls verwijst naar het ‘zetje’ wat nodig is om een stap te zetten. Het is een reactie die ontstaat na de combinatie van een aantal factoren wat kan leiden tot een verandering. Met de dienstverlening van Puls willen wij een positieve impact maken op iemands (werkzame) leven. Puls is er voor de stap in de juiste richting.

Wat verandert er voor u?

Met deze nieuwe organisatie willen wij werkgevers en haar medewerkers nog beter van dienst zijn. Alle medewerkers van de verschillende labels gaan over naar de nieuwe organisatie. Indien u al klant bent bij één van de oorspronkelijke labels van Puls, blijft uw contactpersoon gelijk.

Communicatie

Bij een nieuw label hoort een nieuwe uitstraling! Er is een compleet nieuwe website opgezet waar alle informatie te vinden is. Benieuwd naar alle informatie over het label, en de nieuwe look-and-feel? Neem dan snel een kijkje op www.pulsinzetbaarheid.nl.

Wij zijn u ook in het nieuwe jaar én met een nieuwe naam graag van dienst!

MAAK HET VERSCHIL

Kom werken voor paraDIGMA groep en help ons het verschil te maken op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid!

GERELATEERDE BERICHTEN

Ga naar de bovenkant