WAT SPEELT ER OP
HET GEBIED VAN
DUURZAME INZETBAARHEID

Persbericht: paraDIGMA groep neemt activiteiten myHBMcenter over

Per augustus 2023 neemt paraDIGMA groep de activiteiten over van myHBMcenter. De rechten van de unieke ACT-meting zijn onderdeel van deze acquisitie. Door de talent- en competentiemeting te integreren in haar dienstenaanbod kan paraDIGMA groep organisaties en medewerkers nog beter ondersteunen in het creëren van een werkomgeving waar mensen het beste tot hun recht komen.

Inzicht in potentieel talent

Rudo Vissers, oprichter en CEO van paraDIGMA groep, is binnen de eigen organisatie goed bekend met de inzet van deze tool bij collega’s die meer inzicht willen in hun potentieel: “Met de toevoeging van de ACT-meting aan ons dienstenaanbod bieden we extra toegevoegde waarde aan onze klanten en hun medewerkers. De ACT-meting geeft inzicht in het potentieel, de talenten, kwaliteiten en valkuilen van een individu, maar ook van teams of complete organisaties. Het toevoegen van de ACT-meting aan onze dienstverlening past perfect in de beoogde strategie voor de komende jaren, om ons, samen met onze klanten,  meer en meer te gaan richten op preventie en amplitie.

Wanneer medewerkers hun talenten kennen, deze ten volle kunnen benutten, werk doen wat bij hen past, en zich kunnen ontplooien, is dat niet alleen van grote waarde voor de medewerker maar ook voor de organisatie als geheel.”

De ACT-meting geeft, op basis van stellingen en beelden, veel inzicht in talenten, kwaliteiten en het potentieel van individuen als het gaat om persoonlijke ontwikkeling. Het geeft antwoord op de vragen ‘Wat is er aanwezig en wat is er nodig in het verder ontwikkelen van de organisatie of het individu?’.

Ruud van den Nieuwenhof, managing partner van myHBMcenter: “Het is een positieve ontwikkeling dat de activiteiten van myHBMcenter ondergebracht worden bij paraDIGMA groep. Dit zorgt ervoor dat het potentieel van de unieke ACT-meting op een grotere schaal benut kan worden en de impact op werkgeluk in Nederland kan worden vergroot.”

Verschuiving naar verzuimpreventie en werkgeluk

In veel organisaties gaat het overgrote deel van de inspanningen uit naar de relatief kleine groep medewerkers die afwezig is. Juist door aan de slag te gaan aan ‘de voorkant’, namelijk door te focussen op de medewerkers die aan het werk zijn, kan een organisatie het verschil maken en voorkomen dat medewerkers in verzuim terechtkomen en zorgen dat zij meer werkgeluk ervaren. Dit draagt bij aan de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers: iets waar paraDIGMA groep in samenwerking met haar klanten zich dagelijks voor inzet.

Over paraDIGMA groep

paraDIGMA groep is een organisatie van samenwerkende bedrijven met expertise op het gebied van duurzame inzetbaarheid. paraDIGMA groep gelooft dat in een organisatie waar goed leiderschap en een gezonde organisatiecultuur de norm is, het verzuim laag is en de medewerkers het best tot hun recht komen.

Overname myHBMcenter
MAAK HET VERSCHIL

Kom werken voor paraDIGMA groep en help ons het verschil te maken op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid!

GERELATEERDE BERICHTEN

Ga naar de bovenkant