WAT SPEELT ER OP
HET GEBIED VAN
DUURZAME INZETBAARHEID

Kom werken als arts bij paraDIGMA groep

paraDIGMA groep helpt organisaties inzicht te krijgen in de rol die hun eigen bedrijfscultuur en persoonlijk leiderschap speelt in het verzuim, de productiviteit en het werkgeluk van hun medewerkers. Wij helpen medewerkers weer grip te krijgen op hun leven en jij als arts kunt daar onderdeel van zijn!

Dit is werken als arts bij paraDIGMA groep

paraDIGMA groep is een groep van samenwerkende bedrijven met expertise op alle deelgebieden van Duurzame Inzetbaarheid. De labels binnen paraDIGMA groep werken nauw met elkaar samen. Als arts ben je onderdeel van deze samenwerkende labels met eigen disciplines maar vanuit dezelfde visie.

Bij paraDIGMA groep krijg je:

  • Positieve balans tussen werk en privé
  • Genoeg tijd en ruimte voor de supervisie van je taakgedelegeerden, basisartsen en/of artsen in opleiding
  • Veel ruimte voor begeleiding van complexe problematiek om écht tot de kern komen
  • Samenwerken binnen een inzetbaarheidsteam van (medisch) professionals
  • Uitdagende klanten in alle sectoren door heel Nederland
  • Inspirerende loopbaanmogelijkheden
  • Professionele werkomgeving

Benieuwd naar paraDIGMA groep?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de organisatie, maar wil je eerst vrijblijvend online kennismaken? Stuur een e-mail naar Judith Pagie via recruitment@paradigma.nl, dan neemt zij contact met jou op of bekijk alvast de openstaande vacatures.

De overstap naar de bedrijfsgeneeskunde

Meerdere collega’s hebben de overstap gemaakt naar de bedrijfsgeneeskunde. De reden hiervan is voor iedereen anders. Arbo-arts Peter Boek maakte de overstap van de Spoedeisende hulp naar de bedrijfsgeneeskunde omdat hij graag het verschil wilde maken. “Ik ben er van overtuigd dat als we met z’n allen net iets meer tijd besteden aan de persoon achter de klachten, er vele zinloze zorg vermeden kan worden. Bij De Arbodienst, onderdeel van paraDIGMA groep, neem ik deze tijd en heb ik dagelijks het gevoel mensen echt te helpen”

Ook Chantal van Snippenburg heeft een overstap gemaakt. Na een jaar als waarnemend huisarts gewerkt te hebben besloot ze om het roer om te gooien. “Nu haal ik veel meer voldoening uit mijn dagen. Ik heb het gevoel dat ik het heb over die dingen waar ik van vind dat het ook zou móeten gaan. Bovendien is langdurig verzuim een teken van zwaardere medische problematiek (psychisch of fysiek), in de huisartsenpraktijk was dat vaak anders. Ik vind het een uitdaging om hier in het re-integratieadvies goed bij aan te sluiten. Ook vind ik het een feest om alle factoren die meespelen in de re-integratie te analyseren en hierin te adviseren. Je bent niet alleen reactief maar ook constructief bezig.”

MAAK HET VERSCHIL

Kom werken voor paraDIGMA groep en help ons het verschil te maken op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid!

GERELATEERDE BERICHTEN

Ga naar de bovenkant